Så skyddas Eva O’Neill från Madeleines ilska

Allt är inte hopplöst.
Nu har svärmor plötsligt mobiliserat stöd. 
Eva O'Neills armé av supportrar rycker ut för att skydda henne från Madeleines ilska.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2019-08-01 kl 17:25 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i en rad artiklar skildrat den senaste tidens turbulens på Sollidens slott på Öland.

Prinsessan Madeleine, 37, insåg att Chris, 45, gärna ville träffa sin mamma då paret befinner sig på sällsynt besök i Europa. Det kan man tycka är helt naturligt. 

Bild 1 av 6madeleine evaoneill stor 1 - Stoppa Pressarna

Eva O'Neills fans rycker nu ut som skydd mot prinsessan Madeleines ilska och frustration.
Bild 2 av 6eva oneill kontring stor2 1 - Stoppa Pressarna

Eva O'Neill har inga problem med att föra sig i kungliga sammanhang. Hela hennes liv har präglats av en strävan att komma upp sig på den sociala stegen.
Bild 3 av 6eva oneill kontring stor 2 - Stoppa Pressarna

Prinsessan Madeleine och hennes svärmor är allt annat än såta vänner. Stoppa Pressarna har avslöjat hur semestern blev förstörd för prinsessan.
Bild 4 av 6eva oneill kontring stor1 1 - Stoppa Pressarna

Eva O'Neill har en vilja av stål och hon vägrar låta sig hunsas oavsett om det är en prinsessa som ska sätta henne på plats.
Bild 5 av 6eva oneill krisstor 5 - Stoppa Pressarna

Eva O'Neill har både allierade inom hovet och bland undersåtarna. Kampen är inte över än och svärmor kommer göra allt för att segra.
Bild 6 av 6eva oneill okanda sidor stor9 2 - Stoppa Pressarna

Eva O'Neill kan vara mycket bestämd när hon vill ha sin vilja igenom. Man ska inte underskatta hennes strategiska förmåga.

Men kungens dotter, av en del kallad för ”prinsessan på ärten”, hade inte räknat med att Eva O’Neill, 79, skulle flytta in till dem under semestern och bokstavligen hänga prinsessparet i hasorna.

En krisartad lunch med efterföljande och krystad middag göt ingen olja på vågorna. Eva O’Neills och Madeleines positioner är som fastlåsta. Och inte blev det bättre när det började ställas krav på att kungen skulle deportera Eva O’Neill från Öland, något som Stoppa Pressarna avslöjade häromdagen. 

Madeleines svärmor blev dock inte svaret skyldig – Sudet-tyskan är grynhård efter att i alla år slagit sig fram i den europeiska societeten och lotsat fram samtliga sina barn till att gifta ”upp sig” bördsmässigt.