Uppbrott

Ska rädda äktenskapet: hemliga spelet bakom Madeleines flytt

En sista chans att rädda äktenskapet.
Tillvaron i Florida blev ohållbar.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja det hemliga spelet bakom prinsessans Madeleines flytt till Sverige.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-03-07 kl 18:02 |

ProvaPremium

Nyheten kom som en överraskning – plötsligt meddelade hovet: prinsessan Madeleine, 40, och Chris O’Neill, 48, lämnar USA för Sverige.

I augusti bosätter sig familjen i den topprenoverade lägenheten vid Hovstallet i Stockholm. Våningen ligger alldeles invid Nybroplan, på bekvämt gångavstånd från prinsessan Madeleines favoritrestauranger som Ciccio’s och restaurang Milles.

Bild 1 av 6

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar hem. Paret kommer dock inte bo ihop, enligt uppgifter till Stoppa Pressarna.
Bild 2 av 6

Prinsessan Madeleine har vantrivts de sista åren i Florida.
Bild 3 av 6

Det var tänkt som en romantisk återförening i slutet av sommaren. Men middagen på restaurang Italiano i Stockholm slutade i en katastrof för prinsessan Madeleine och Chris O'Neill som började bråka.
Bild 4 av 6

En bedrövad prinsessan Madeleine hånades öppet av Chris O'Neill under Victoriadagen förra året. Hon tvingades fira sin storasyster ensam, amerikanen vägrade vara med.
Bild 5 av 6

Prins Nicolas, prinsessan Madeleine och Chris O'Neill guidas av Anna Carlemalm, föreståndare Naturum Höga Kusten, då de besöker Naturum Höga Kusten vid Skuleberget i Ångermanland. Här skötte sig Chris riktigt bra, sommaren började fint.
Bild 6 av 6

Prinsessan Madeleine ställde Chris inför ett ultimatum.

Paret flyttade till Miami i augusti 2018 vilket överraskade många. Chris O’Neill utger sig för att vara affärsman och Florida i all ära, det är inte direkt någon finansiell hub.

Mycket riktigt så ter det sig som att amerikanens affärer går uselt och det har till och med utfärdats en pinsam konkursvarning för ett av hans bolag.

Hårt drabbade

Nu släpper man Florida efter fem år. Fem år som har varit rätt dystra.

Under coronapandemin var delstaten en av de hårdast drabbade i hela USA och prinsessan Madeleine och hela hennes familj tvingades under perioder till fullständig isolering.