Uppbrott

Ska rädda äktenskapet: hemliga spelet bakom Madeleines flytt

En sista chans att rädda äktenskapet.
Tillvaron i Florida blev ohållbar.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja det hemliga spelet bakom prinsessans Madeleines flytt till Sverige.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-03-07 kl 18:02 |

ProvaPremium

Nyheten kom som en överraskning – plötsligt meddelade hovet: prinsessan Madeleine, 40, och Chris O’Neill, 48, lämnar USA för Sverige.

I augusti bosätter sig familjen i den topprenoverade lägenheten vid Hovstallet i Stockholm. Våningen ligger alldeles invid Nybroplan, på bekvämt gångavstånd från prinsessan Madeleines favoritrestauranger som Ciccio’s och restaurang Milles.

Bild 1 av 6

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar hem. Nu kan Stoppa Pressarna avslöja sanningen bakom flytten.
Bild 2 av 6

Prinsessan Madeleine har vantrivts de sista åren i Florida.
Bild 3 av 6

Det var tänkt som en romantisk återförening i slutet av sommaren. Men middagen på restaurang Italiano i Stockholm slutade i en katastrof för prinsessan Madeleine och Chris O'Neill som började bråka.
Bild 4 av 6

En bedrövad prinsessan Madeleine hånades öppet av Chris O'Neill under Victoriadagen. Hon tvingades fira sin storasyster ensam, amerikanen vägrade vara med.
Bild 5 av 6

Prins Nicolas, prinsessan Madeleine och Chris O'Neill guidas av Anna Carlemalm, föreståndare Naturum Höga Kusten, då de besöker Naturum Höga Kusten vid Skuleberget i Ångermanland. Här skötte sig Chris riktigt bra, sommaren började fint.
Bild 6 av 6

Prinsessan Madeleine ställde Chris inför ett ultimatum.

Paret flyttade till Miami i augusti 2018 vilket överraskade många. Chris O’Neill utger sig för att vara affärsman och Florida i all ära, det är inte direkt någon finansiell hub.