Skandalerna som sänker drottning Silvia

Kungafamiljens skandaler har påverkat Silvia djupt.

Det säger källor till veckopressen som nu påstår att drottningen har "tappat greppet om familjen".

– Hon känner sig sviken, säger en uppgiftslämnare.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2013-10-24 kl 18:45 |

ProvaPremium

Med rubriken ”Den kungliga fasaden är på väg att rämna” berättar Se & Hör om hur drottning Silvia, 69, brottas med familjens problem.

De senaste åren har bevakningen kring kungafamiljen varit långt ifrån positiv. Och att drottningen har tagit mycket illa vid sig är ingen hemlighet.

Bild 1 av 4

Drottning Silvia har tagit illa vid sig av alla skandaler.
Bild 2 av 4

"Hon är sviken", säger en tidningskälla.
Bild 3 av 4

Drottningen har bland annat haft åsikter på media som berättat att hennes far var nazist.
Bild 4 av 4

Drottning Silvia på kungamiddag.

När boken ”Den motvillige monarken” släpptes skakades hela hovet om ordentligt. Det påstods att kungen, 67, hade besökt strippklubbar och när hans vänner vände sig till kriminella för att motbevisa uppgifterna blev effekten motsatt.

Och även om den skandalen har passerat så uppger Se & Hör att drottningens ”nattsvarta dagar” fortsätter. Exempelvis har prinsessan Madeleine, 31, som är bosatt i New York, fortfarande inte klargjort om hon ska föda i Sverige.
– Hon bryr sig allt mindre om familjen i Sverige, säger en källa till tidningen. 

Madeleines make Chris O´Neill, 39, vägrar dessutom delta på Nobelfesten, som anses vara det mest betydande evenemanget för kungafamiljen under året. 

Det är inte bara på andra sidan Atlanten som det stormar. Hemma i Sverige hamnade kungen i blåsväder när drottningen var på ett styrelsemöte för Childhood i Tyskland. Samtidigt som Silvia arbetade i Frankfurt satt kungen och drack på innekrogen Teatergrillen innan festen fortsatte på medlemsklubben Noppes i centrala Stockholm.