Tunga beskedet som skakar Madeleine och Chris

En riktig rysare.
Just när vi inte trodde det kunde bli värre för prinsessan Madeleine och Chris O’Neill så åker paret på en riktigt smäll.
Frågan är nu – hur ska de orka?

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2021-09-22 kl 15:51 |

ProvaPremium

Allt såg så bra ut i somras.

Prinsessan Madeleine, 39, strålade som en sol under vistelsen på Öland och till med hennes normalt sett lite buttre make Chris O’Neill, 47, drog på smilbanden vid något enstaka tillfälle.

Bild 1 av 7

Hur ska de orka? Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har det riktigt tungt just nu.
Bild 2 av 7

Det såg så bra ut i somras. Till och med den vanligtvis så buttre Chris O'Neill drog på smilbanden under vistelsen på Öland.
Bild 3 av 7

Chris håller sig gärna lite vid sidan om. Han är en solitär person som gärna går sin egen väg.
Bild 4 av 7

Chris O'Neill har knappt kunnat arbeta under coronapandemin, men istället fått mer tid för barnen.
Bild 5 av 7

Tyvärr är det så här vi är vana vid att se Chris, sur som ättika.
Bild 6 av 7

Chris O'Neill ser inte helt tillfreds ut. Förhoppningsvis är det inget allvarligt utan amerikanen kanske bara hade en dålig dag.
Bild 7 av 7

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill var med på dopet av prins Julian, sedan bar det av mot Florida och där väntade en obehaglig överraskning.

Nu ter sig det dock som att hösten blir en riktigt rejäl rysare för paret.

Det var inte så länge sedan som paret återvände till hemmet i Pinescrest utanför Miami. Lyxvillan med swimmingpoolen stod redo för att ta emot den svenska prinsessan och hennes make som försöker sig på en karriär som affärsman, kanske mest för att ha något att pyssla med snarare än att försörja familjen som ju klarar sig ändå då man har svenska skattebetalare i ryggen.

Men istället för en härlig lyxtillvaro i Florida väntar nu ännu en tuff höst för familjen. Coronaläget i solskensstaten är katastrofalt. Smittan i Florida har ökat den senaste tiden och det ser allt annat än ljust ut.

I Sverige är situationen, peppar, peppar, en annan. Den 29 september hävs alla coronarestriktionerna och prinsessan Madeleines vattenhål kring Stureplan kan återigen öppna upp.