Var har du hållit hus hela sommaren, kronprinsessan Victoria?

På sin födelsedag strålade kronprinsessan Victoria av lycka när hon mötte folkets gratulationer på Öland. Men vad hände sedan? Kronprinsessfamiljen har inte synts till på hela sommaren…

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2014-08-20 kl 07:37 |

ProvaPremium

De annars så utåtriktade och icke-hemliga Victoria, 37, och prins Daniel, 40, har tillbringat nästan hela sommaren i skydd från svenska folkets nyfikna blickar, skriver Svensk Damtidning som nu undrar vad kronprinsessparet egentligen haft för sig.

På sin födelsedag den 14 juli tog kronprinsessan emot presenter och gratulationer på Solliden på Öland. Kvällen följdes i vanlig ordning upp av en regnig utomhuskonsert där prins Carl Philips, 35, fästmö Sofia Hellqvist, 29, för första gången närvarade.

Bild 1 av 2gomd4 1 - Stoppa Pressarna

Var har ni varit hela sommaren? Det undrar Svensk Damtidning.
Bild 2 av 2gomd5 1 - Stoppa Pressarna

Till skillnad från morbror Carl Philip, moster Madeleine och kusin Leonore som alla varit utomlands i sommar, har Estelle fått tillbringa den heta sommaren i Sverige.

Men sedan dess har bara Victoria och Daniel synts till vid något enstaka tillfälle, vilket kan tyckas vara märkligt med tanke på att de ofta tar tillfället i akt att besöka såväl naturområden som glasskiosker i Borgholm på somrarna. Kanske har familjen velat hålla sig för sig själva i sin nybyggda Villa Skönvik ett par hundra meter från Solliden för att jobba med att hitta tillbaka till tryggheten efter prins Daniels sviktande hälsa.