Relation

Victoria i vilt svartsjukebråk med prins Daniel

Gick hon för långt?
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att kronprinsessan Victoria kan ha gjort bort sig – rejält.
Prins Daniel blev ytterst uppbragt på sin hustru – han var rasande av svartsjuka.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-02-20 kl 17:32 |

ProvaPremium

Kronprinsessan Victoria, 45, och prins Daniel, 49, har precis avslutat sin officiella resa i Australien och Nya Zeeland. Kungligheterna var på plats efter önskemål från regeringen som vill främja handel och politiska relationer med de bägge länderna.

Efter en massa aktiviteter i Canberra och Sydney bar det iväg till Nya Zeeland. Bistånds- och utrikeshandelsminister Johan Forssell, 43, (M) var med på resan tillsammans med flera företrädare för näringslivet.

Bild 1 av 8Kronprinsessan Victoria Svartsjukebrak Stor - Stoppa Pressarna

En bild säger mer än tusen ord och en blick säger allt. Prins Daniel uppskattade inte att kronprinsessan Victoria kunde slita blicken från den stilige medelålders mannen under resan till Australien. Det hela urartade i ett jättebråk.
Bild 2 av 8Kronprinsessan Victoria Svartsjukebrak Stor1 - Stoppa Pressarna

Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel deltar i en välkomstceremoni vid den maoriska kulturbyggnaden Wawhetu Maraeu enligt traditionellt protokoll i Wellington, Nya Zeeland. Här visar guiden Mana Whenua en kanot. Den stilige ministern Johan Forssell syns inte till här och allt är lugnt.
Bild 3 av 8Kronprinsessan Victoria Svartsjukebrak Stor2 - Stoppa Pressarna

Här har bistånds- och utrikeshandelsminister Johan Forssell (M) klämt sig in bredvid kronprinsessan Victoria och prins Daniel under besöket i Australien.
Bild 4 av 8Kronprinsessan Victoria Svartsjukebrak Stor3 - Stoppa Pressarna

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på den svenska ambassaden i Canberra med statsrådet Johan Forsell. Här ser vi hur Daniel tydligt visar sin rygg för den stilige politikern.
Bild 5 av 8Kronprinsessan Victoria Svartsjukebrak Stor5 - Stoppa Pressarna

Här ser vi hur Johan Forssell smugit upp bakom kronprinsessparet.
Bild 6 av 8Kronprinsessan Victoria Svartsjukebrak Stor6 - Stoppa Pressarna

Det går inte att ta miste på att Victoria trivdes i sällskap med Johan Forssell. Prins Daniel ser lite åsidosatt ut.
Bild 7 av 8Kronprinsessan Victoria Svartsjukebrak Stor8 - Stoppa Pressarna

Kanske ministern Johan Forssell och Victoria kom lite för nära varandra under resan? Rent mänskligt går det att förstå att prins Daniel reagerade.
Bild 8 av 8Kronprinsessan Victoria Svartsjukebrak Stor9 - Stoppa Pressarna

Vissa blickar kan tala. Det går inte att feltolka den här bilden. Kronprinsessan Victoria ter sig fascinerad och hängiven av Johan Forssell.

Under resan kom det dramatiska beskedet om att kung Carl Gustaf, 76, ska genomgå en operation i hjärtområdet, något som Victoria hanterade bra när hon gav uttryck för att hon kände sig lugn och att ”pappa är i goda händer”.