Victoria och Daniel i nytt bråk om andra kvinnan

Det blev inte nådigt.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att kronprinsessan Victorias ilska när hon fick ny information om den andra kvinnan.
Prins Daniel föll till föga och erkände vilket ledde till ett jättebråk.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-02-13 kl 17:07 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har i flera artiklar kunnat berätta om den äktenskapskris som just nu skakar kronprinsessparet.

En ”incident” i äktenskapet gjorde krisen akut – även tidigare har det dock funnits stora problem i relationen.

Bild 1 av 7

Stickor och strån rykte! Kronprinsessan Victoria uppges ha hamnat i ett nytt bråk med prins Daniel då hon förstod att han haft fortsatt kontakt med den "andra kvinnan".
Bild 2 av 7

Kungen är informerad och har klart och tydligt tagit sin dotters parti.
Bild 3 av 7

Det ser alltmer tveksamt ut om äktenskapet ska kunna räddas.
Bild 4 av 7

Kronprinsessparet har gått i parterapi som enligt uppgift ska ha upplevts som mycket uppslitande för kronprinsessan Victoria.
Bild 5 av 7

Villa Loviseberg köptes nyligen av Statens fastighetsverk i en mycket mystisk affär, mycket tyder på att prins Daniel ska bo där vid en eventuell skilsmässa.
Bild 6 av 7

Kronprinsessan Victoria är pressad, det är hon som har avgörandet i sin hand.
Bild 7 av 7

Kronprinsessan Victoria blev bedrövad när hon fick höra om en incident i äktenskapet med prins Daniel och ville inte ha med honom på Svenska Akademiens högtidliga sammankomst den 20 december.

Nu kommer nya uppgifter om ett uppslitande bråk.

Det var strax före jul som kronprinsessan Victoria, 44, fick höra talas om den allvarliga ”incident” som nu hotar hela äktenskapet. Prins Daniel, 48, fick inte följa med på Svenska Akademiens högtidliga sammankomst och relationen mellan makarna blev bottenfrusen.

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att ”incidenten” inbegriper en annan kvinna och enligt uppgift ska kronprinsessan ha blivit mycket upprörd.

Och inte blev det bättre när hon en tid efter den första upptäckten och bråket förstod att prins Daniel haft fortsatt kontakt med den andra kvinnan.
– En gång ingen gång heter det ju, men när hon förstod att kontakten fortsatt blev hon så jävla förbannad rent ut sagt, det var helt vansinnigt. Daniel ska tydligen ha erkänt att de haft en del kontakt även efteråt och Victoria blev så himla arg, säger en väninna till kronprinsessan.