Victorias oro för Estelle – jättebråk med föräldrar

Victoria är bekymrad för dottern Estelle.

Ett jättebråk har brutit ut mellan föräldrar och ledning på prinsessans blivande skola.

Rektorn har sparkats och nu kräver man att skolans styrelse avgår.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2018-06-29 kl 12:15 |

ProvaPremium

Den 21 augusti ska prinsessan Estelle, 6, börja på förskola på exklusiva privatskolan Campus Manilla på Djurgården i Stockholm.

Men Victoria, 40, och Daniel, 43, kan inte se framemot skolstarten med fullständig glädje och tillförsikt då en ett stort bekymmer nu avslöjas. 

Bild 1 av 7

Prinsessan Estelle ska börjar förskola till hösten. Nu visar det sig att det är ett jättebråk på den blivande skolan mellan föräldrar och ledning.
Bild 2 av 7

Campus Manilla är en exklusiv privatskola på Djurgården där Estelle ska börja. Nu har en jättekonflikt på skolan brutit ut.
Bild 3 av 7

Prinsessan Estelle tycker om att hålla ordning på lillebror Oscar.
Bild 4 av 7

Estelle är van vid att framträda i officiella sammanhang och till hösten blir det förskola.
Bild 5 av 7

Victoria får sommarledighet med familjen och lilla Estelle. Till hösten börjar allvaret med förskola för den lilla prinsessan.
Bild 6 av 7

Estelle har snabbt vuxit upp till en liten prinsessa och mamma Victoria och pappa Daniel är med rätta stolta över sin dotter.
Bild 7 av 7

Estelle har fyllt sex år och ska börja förskola till hösten. Förhoppningsvis har bråket lagt sig då.

En infekterad konflikt mellan ledning, styresele och inflytelserika familjer med barn på skolan har brutit ut, rapporterar DN.

Än så länge ligger dock planerna fast. Estelle ska börja på privatskolan där flera kändisar och makthavare har sina barn:
– Det är planerat att prinsessan ska börja sin skolgång på Campus Manilla, säger hovets informationschef Margareta Thorgren, 54, till Expressen.

Upprinnelsen till kriget på skolan var då rektorn Maija Möller Grimakova, 50, fick sparken, något som upprör flera föräldrar med barn på skolan.

Skolan grundades 2013 och förmögna familjer har donerat 18 miljoner kronor och nu kräver de inflytande och svar från styrelsen.