Lady Dahmer får hård kritik för sin resa i tyst vagn

@LD har lagt upp på sin instagram att dom sitter på ett tåg till Delsbo för att fira jul med hennes familj. Dock blev dom hamnade i den tysta vagnen trots att dom bokade sina biljetter för över en månad sedan. LD skriver grattis till alla som sitter i tyst vagn och sedan ”tihi” som att det vore roligt att hon hamnade där med barnen.
@LD har många gånger, senast igår sagt att hennes son livar rejält och alltid skriker och låter väldigt högt. Detta har fått många av hennes följare att reagera, hon säger att hon visste att det skulle bli kaos av hennes inlägg och därför lade hon upp det. På sin instastory förklarar hon att hon älskar att sticka en pinne i ett getingbo, därför lade hon upp sitt inlägg eftersom hon visste att att folk skulle reagera. Men hon förstår inte hur folk kan bli kränkta av detta och att om man blir det, så är man festen tråkigaste person och borde gå hem.
@Men dom flesta reagerar inte på att dom hamnade i tyst vagn, utan dom reagerar på sätter som hon är respektlös mot att dom hamnade där och skrattar åt att dom som betalat för tyst vagn inte kommer att ha det tyst. Dock är det så att runt jul försöker nog SJ fylla alla tågen så gott det går så att alla kan ta sig dit dom vill för att kunna fira julen.
@Diskussionen går vilt till inne på hennes instagram (HÄR) där folk nu anser att dom i tyst vagn ska ha pengarna tillbaka, att man får gå ut ur vagnen om barnet skriker, att man borde valt att vara hemma istället för att förstöra för alla andra. På detta svarar hon att hennes barn ska få fira jul med familjen och att det går före allt annat. Även på detta fick hon ett svar om att hon är självisk och ego som tänker så.
@Ni kan se några få av alla kommentarer här nedan.

@Vad tycker ni om detta?

2019 12 22 11 11 31 - Stoppa Pressarna

2019 12 22 11 12 28 - Stoppa Pressarna

2019 12 22 11 16 26 - Stoppa Pressarna

2019 12 22 11 29 24 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar