Lady Dahmer har förminskat brösten del 2

@Här kommer del 2 men frågor och svar från angående Lady Dahmers bröstförminskning och vill ni läsa del 1 kan ni bara rulla ner några inlägg.

@Kommer du efter operationen göra aktivitet du inte kunnat göra innan?
@Svar: Nä det tror jag inte. Jag har gjort allt jag velat. Stora bröst eller fet kropp har inte hindrat mig. Däremot blir en mindre kropp och mindre bröst enklare att manövrera och då blir mkt rörelse enklare.

@Var det svårt att bestämma hur mycket som skulle bort?
@Svar: Skitsvårt. Å ena sidan älskar jag att ha stora bröst så ville ej ha för små men å andra sidan tänkte jag att det kanske är skönare med pyttesmå, speciellt sen när jag blir äldre. Men lät kirurgen ha sista rösten.

@Hur känner du inför all ny manlig uppmärksamhet du kommer få?
@Svar: Haha åh jag tänker att den manliga uppmärksamheten kommer minska dramatiskt. Har du nånsin haft gigantiska bröst som svingar fritt i vinden när du går nerför gatan så vet du vad jag menar.

@Silikon i, vad tycker du kvinnor med små bröst ska göra om dem vill ha större?
@Svar: Lära sig leva och älska sina små. Små bröst är fantastiska. Alla bröst är fantastiska. Tyvärr inser vi ofta inte det förrän vi är äldre. Så mkt tid som går åt att hata en kroppsdel som är perfekt på alla sätt. Har man däremot medicinska problem pga kropsdel är det en annan sak.

@Funderar på reduktion vad fick dig att ta steget?
@Svar: Har alltid velat ha mindre. Främst pga ont men också pga mkt manlig negativ uppmärksamhet. Men det som pushed me är nog att de fysiska problemen ökade och jag förstod att det skulle bli vätte ju äldre jag blir.

@Kan man förminska själva bröstvårtorna också?
@Svar: Nej

@Är du peppad på att köpa BHar?
@Svar: Gud ja. Ska shoppa hos @understatement_underwear direkt när det läkt. Och alla söta fina Bh`ar jag suktat efter under alla år.

@Tror du din konst kommer förändras?
@Svar: Haha kanske

@När kan man lyfta och bära barn igen?
@Svar: Inga ansträngningar på fem veckor sen får man försiktigt börja med tyngre lyft.

@Får du duscha som vanligt?
@Svar: Ja jag får duscha direkt. Ska duscha ikväll

2022 02 25 08 03 32 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar