Läsare skriver ut att Kissie är gravid

Nu är vi där igen där andra anser sig ha rätten att skriva om någon är gravid eller inte och jag vet att jag spekulerade i Fokis och Dessies graviditeter innan dom gått ut med det och har bett om ursäkt för det och lärt mig!
Nu har Kissie lagt ut bilder från sitt event med sina smycket och nu har en läsare skrivit ut att Kissie är gravid och att bebismagen syns. Jag antar att det är på grund av bilderna nedan som gör att läsaren skriver så men det är garanterat bara klänningen och hur hon står som gör att det ser ut som en bebisbula. Hade Kissie varit gravid och redo att skriva detta så hade hon gjort det och med tanke på att hon opererades förra veckan så verkar det rätt osanolikt.
Tycker alla ska låta alla människor få välja själva när dom vill gå ut med det eller inte och det är riktigt elakt att skriva som personen skrivit då vi inte har en aning om ifall dom försöker bli med barn men att det inte går osv. Sen är det heller inte kul att någon säger att man ser gravid ut med bebismage och så är man inte gravid!

2018 10 11 20 42 43 - Stoppa Pressarna

2018 10 11 20 36 20 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar