Läsare undrar om Blondinbella ens vill vara mamma

Det är hårda ord som Blondinbella nu får ta på sin blogg efter sitt inlägg om att Odd inte ville ge bort sina dagar till Blondinbella. Som ni alla vet så har Blondinbella många gånger valt att ge bort sina dagar med barnen för jobb men även för privata resor så som den senaste hon gjorde.
Hon kom hem i tisdags från Maldiverna efter att ha varit där i 6 dagar vilket betyder att hon gav bort sina dagar till Odd under sin semester. När hon reste hem så skrev hon på bloggen att hon såg fram emot att få spendera en vecka med sina barn nu när hon har ledigt en vecka till från jobebt. Men antingen så skrev hon så för att låta bra eller så har Odd ändrat sig då hon nu skrivit att Odd inte låter Blondinbella ha barnen på hans dagar.
Enligt henne själv så förstår hon då hon valde att ge bort sina dagar när hon åkte på en semester  men trots detta så tycker hon att det är tufft men det måste respekteras. Läsarna går på hårt kring detta och anser att det ärhennes eget val att ge bort sin tid med barnen för att resa iväg och mysa med någon kille i Maldiverna. En del anser att hon jobbar så mycket och ger bort så många dagar pga jobbresor att hon borde vara med barnen när hon faktiskt är ledig och inte resa iväg för att komma bort från dom.
En läsare frågar raakt ut om Blondinbella ens tycker om att vara mamma, hon skriver att hon inte ifrågasätter hennes kärlek till sina barn utan mer om hon önskar att hon inte var mamma. Många läsare tror inte helt på det hon skriver då dom inte riktigt tror på att Odd skulle neka henne extra dagar jämt som det kan låta som. Efter hårda pekpinnar så skriver dom att det är hennes eget ansvar att vara med barnen på sina dagar och att Odd inte ska behöva ändra om sitt schema med barnen efter henne då han följer deras schema ordentligt.
Någon undrar också hur det kommer att gå när dom ska ha varannan vecka istället för var tredje dag då Blondinbella reser i stort sett en gång i veckan.
 
Vad hade ni gjort hade ni varit hemma med era barn om ni jobbade så som Blondinbella gör? Och tycker ni Odd gör fel som nekar Blondinbella sina dagar eller tror ni att det kan vara så att hon inte ens bett om fler dagar?

2018 01 07 12 02 58 - Stoppa Pressarna

2018 01 07 12 09 30 - Stoppa Pressarna

2018 01 07 12 11 51 - Stoppa Pressarna

2018 01 07 12 06 48 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar