Löser Tyra verkligen problemen inom sitt företag?

Tyra har skrivit på sin blogg om 3 positiva saker med sig själv och jag reagerade på en punkt. Hon skriver att hon är en bra problemlösare speciellt inom företag och hon menar nog Riding By Tyra.
Hur hon kan se sig som en problemlösare med sitt företag är ett stort frågetecken då flertal kunder inte ens fått sina varor än. Massor av kunder har gått på Tyra på instagram men istället för att stå till svars för det så raderar hon kommentarerna istället. Till slut valde hon att stänga ner hemsidan den 30 juni och hon vet inte när det kommer upp igen då dom väntar på en stor leverans och så ska dom göra om hemsidan osv.
Det är inte bar nu det varit klagomål från kunder utan det har kommit in lite då och då under väldigt långt tid och en sak som alla kunder varkar ha i åsikt är att dom aldrig får svar på mail när dom vill ha tag på Tyra angående sina beställningar.
Man kan ju säga att Tyra hade en lösning för att komma undan kunderna som var missnöjda och det var att stänga ner hela hemsidan men det är ju bara en lösning för stunden för missnöjda kunderna finns ju ändå kvar.

20158406 10154619314311196 350548425 n - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar