Många är missnöjda över Blondinbellas livesändning

Tidigare idag så hade Blondinbella sin livesändning där hon lovade att svara på alla frågor som hennes läsare frågat om under en tid nu. Dock blev många besvikna och ansåg att hon undvek frågor och svarade väldigt otydligt på många saker.
Det var Blondinbellas kollega som valde ut vilka frågor som Blondinbella skulle svara på som hon kan ha blivit tillsagd om vad hon inte skulle välja för frågor. Här nedan ser ni lite av vad hon berättar i videon och ni kan se videon här nedan eller HÄR.
*Odd drar inte hela laset där hemma utan dom har fördelat det
*Odd älskar att laga mat så därför lagar han mat och lägger barnen medans Blondinbella tar mornarna
*Odd är det som hämtar och lämnar mest på dagis just nu pga att det är intensivt i företaget nu
*Odd jobbar inte kvar då dom hade olika visioner kring arbetet och dom ville inte riskera äktenskapet bara för att få jobba ihop
*Blondinbella tyckte att det var underbart att få jobba med sin man medans Odd inte alls tyckte att det var kul att jobba med sin fru
*Att det var jobbigt mellan henne och Odd berode dels på att det blev like känsligt när dom kom fram till att dom inte skulle jobba ihop mer. Hon berättar om att man får se en annan sida av sin partner när man jobbar men att det är mycket bättre mellan dom nu.
*Odd vill ha ett till barn nu men hon själv vill vänta pga av att det är så mycket med företagen nu
*Odd letar nu efter vad han ska jobba med nu men han klarar sig genom att ta ut lön från sitt företag
*Efter det så pratar dom mest om företaget, om när blondinbella blev för full så hennes kollega Simon fick ta hand om henne och så avslutar dom med sång och dans.
 
 
Vad tyckte ni om sändningen fick ni svar på det ni ville veta?

Lämna ett svar