Marcelo ber om ursäkt för sitt beteende i Big Brother

Det var 2012 som vi såg Marcelo i tv för första gången och det var när han medverkade i Big Brother.  Det var i den säsongen som han träffade Annica Englund.

Men idag är han inte så stolt över sitt beteende i BB utan han ber istället om ursäkt för det. Han skriver att han gjorde underhållande tv men att hans beteende är inget han står för idag.

Här kommer en hel del frågor som han svarat på sista tiden. Bland hans svar visar han upp att enligt tester så bör han rösta på Sverigedemokraterna.

 

Vad säger du om man som är otrogen?

Svar: Alltså är inte rätt person att svara på denna. Sånt är upp till varje förhållande att reda ut själva, alla hanterar det på olika sätt. Vissa bryter direkt andra ger en andra chans. Finns inget rätt eller fel i detta utan det får man sätta sig ned och komma fram till själva.

Men nu när jag blivit äldre, mognare, farsa osv så hatar jag otrohet. Bättre lämna innan någon blir sårad.

 

När kommer du börja ta med Elle på matcher?

Svar: Inte riktigt ännu, hon skulle aldrig kunna vara stilla under en hel match och hon skulle tycka det var helt ointressant. Men jag längtar till den dagen.

 

Har ni börjat läsa böcker för Elle och vilken är hennes favorit?

Svar: Yes denna är grym, vi försöker få henne in i Astrid Lindgrens värld så mkt som möjligt.

 

Ska du gadda ditt andra ben med?

Svar: Yes det ska jag men mot hösten får det bli.

 

Varför låter ni ungen sitta på hunden som en häst?

Svar: För att jag inte har råd med en riktig häst.

 

Hur många timmars sömn behöver du?

Svar: Behöver och behöver….i dagsläget sover jag runt 5 timmar om dagen och det funkar bra för mig men jag är aktiv hela tiden så jag känner inte riktigt av att jag är trött. Så länge jag hinner träna, jobba och va med familjen så kör jag på.

 

Vet Elles pedagoger på föris att ni är offentliga personer samt att du varit med i tv?

Svar: Det vet jag faktiskt inte, presenterade mig inte som Marcelo från Tv direkt…kanske borde jag? Äsch jag antar att alla vet vem jag är ”hybris”.

 

Hur många gånger har du fått höra att du är sååå lik Andrew i Greys Anatomy?

Svar: Kan hända att jag hört det ett par gånger, dock kan jag nog ha lite fler tatueringar.

 

Ångrar du dina tatueringar?

Svar: Ska vara ärlig nu. Faktiskt inte en enda. Kanske har de att göra med att man har så mkt på hela kroppen att man inte bryr sig eller kanske är det också för att jag går till ett proffs som har skapat konst. Vill självklart ha mer än vad jag redan har.

 

Skulle du vilja ha en tatuering i ansiktet?

Svar: Jag skulle lätt kunna tänka mig att lägga en tatuering under ögat med Elles namn men tror inte Emilia skulle bli så glad. Då hon vill att mitt ansikte ska vara clean.

 

Whats your most significant tatto?

Svar: I would say my dogs name on my hand and my surename on the side of my head.

 

Jag är gift men börjar få känslor för en kollega. Jag vill stoppa känslorna men det går inte, tips?

Svar: Du sitter i en väldigt tuff sits hör jag, men att hålla tillbaka känslorna är inte så lätt alla gånger och man ska verkligen inte hålla tillbaka sina känslor.

Börja reflektera över ditt nuvarande förhållande, hur ser det ut idag, är du lycklig, är ni lyckliga, vad har ni för framtidsplaner osv. Känns det fel här och ni försökt att få det att bli bättre så lämna detta och gå vidare, att vara gift behöver inte betyda att ni måste dö tillsammans även fast man kanske var klumpig nog att lova gud att man ska vara varandra trogna livet ut. Ibland är kanske det bästa att börja på ny kula. Men med detta sagt så tycker jag alltid att man ska prata med varandra och försöka lösa saker och ting och absolut inte ge upp för lätt innan man tar nästa steg.

Ibland är inte gräset grönare på andra sidan dock.

 

Vilket realityprogram har varit roligast vs jobbigast att spela in?

Svar: Big Brother var utan tvekan det roligaste och sjukaste jag gjort.

 

Pratar du med någon från BB?

Svar: Fick en riktigt fin vän, pratar dagligen med @thevobb

 

Vad ska du rösta på?

Svar: Så här slutade min valkompass. (bilen han visar med sitt resultat visat att han borde rösta på Sverigedemokraterna).

Dock har jag inte bestämt mig vilket parti ännu men har alltid röstat på Socialdemokraterna. För mig har det aldrig varit några problem med att skatta mkt så länge mina pengar går till något bra och jämnar ut klyftorna.

 

Skulle du tycka det var ok om Elle ville vara med i en realityserie?

Svar: Jag kommer stötta henne och finnas där för henne och ge henne råd och tips genom livet. Hon får ställa upp om det är det hon vill men hon ska också vara införstådd och beredd på baksidorna som finns med att vara offentlig.

 

Kan man se er säsong av BB någonstans?

Svar: Ja sjukt nog finns typ alla avsnitt på youtube, så galet kul. Dock står jag idag inte bakom allt jag hade för mig där inne, jag var helt jävla galen och idiot och ber om ursäkt för det. Men jag var ju också sjukt underhållande.

 

Om killen säger att han behöver space efter man har börjat på något fint, helt från ingenstans?

Svar: Det är fullt normalt. Alla människor fungerar olika och känner olika samt behöver bearbeta sina känslor olika. Kanske har det gått för fort framåt och han känner att han behöver stanna upp lite och reflektera över det som varit.

Fråga han vad det är han vill, en bra kommunikation är A & O om det ska bli något långvarit. Ge han lite tid, men med det sagt inte allt för lång tid för då går ju din tid där du bara sitter och väntar och tiden på denna jord är dyrbar och ibland är även tid pengar.

2022 09 05 04 55 16 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar