Marcelo ger svar på tal angående Keela

Nu har Marcelo skrivit ett inlägg om hela grejen med att han hånglade med Keela. Han skriver att det bara var ett hångel och att dom två är lika spårade och har kul ihop men men att han samtidigt står för att det hände. En sak som är konstigt är att han tydligt skriver att han är singel och han förklarar sin relation till Nicci som att han har starka känslor för henne men att just nu vill han leva och så får man se i framtiden hur det blir mellan dom.
Dock verkar inte Nicci vara på samma plats som Marcelo då hon skriver om honom som om dom är i ett förhållande och efter att detta med Keela så har har hon skrivit ett inlägg där hon berättar att hon känt sig ledsen. Detta ska bero på att det hänt mycket sista tiden och att hon måste lära sig att släppa saker då allt händer av en anledning.
Bland kommentarerna så frågar en läsare om hon och Marcelo fortfarande ska resa till Marbella och hon svarar med att hon ska åka och att det inte finns något tvek om det. Dock skriver hon inte om Marcelo ska med eller inte men på kommentaren kan man tolka det som att bara hon ska åka. Fast samtidigt så står det i hennes inlägg att det ska bli kul att se nya platser med trevligt sällskap vilket betyder att antingen ska Marcelo med ändå eller så har hon låtit någon annan få hans biljett.

2017 12 29 09 43 19 - Stoppa Pressarna

2017 12 29 09 40 18 - Stoppa Pressarna

2017 12 29 09 45 01 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar