Marcelo och Emilia flyttar till Gävle

@Det var i april som Marcelo och Emilia fick sitt första barn som blev en dotter, men sedan dottern föddes verkar paret ha haft problem med att komma fram till vart dom vill bo.
@Emilia har sedan hon blev mamma haft hemlängtan till Gävle för att komma närmare sin familj och sina vänner, tyvärr har inte Marcelo varit helt med på att flytta dit. Men nu har han ändrat sig och dom kommer att inom kort att flytta till en lägenhet i Gävle.
@Marcelo har svarat på en del frågor angående deras flytt och här kommer några av dom frågor och svar som han lagt upp på sina sociala medier:

@Fråga: Har du jobb där?
@Svar: Yes samma dag som vi köpte lägenheten gick jag på en intervju som kändes grymt bra, förra veckan fick jag veta att jag fick jobbet så grattis till mig.

@Fråga: Har du familj i Stockholm som du lämnar?
@Svar: Yes två systrar och världens bästa mamma och pappa. Dock så är det bara typ 1:30 till sthlm från Gävle så kommer ju komma hem ganska ofta samt att det finns ett rum åt mig hos mina föräldrar.

@Fråga: Vad tycker du är det bästa med flytten?
@Svar: Att Emilia har nära sin familj och vänner, känns som hon blir lite för beroende av mig i sthlm och det är förståeligt då hon inte alls är här ifrån  medan jag har massa vänner, familj, jobb osv här. Då tänker ni att det blir samma sak för mig, jo men jag kommer fortfarande ha arbetskamrater, vänner som kan besöka oss, jag kan ta bilen 1-2 timmar hem igen osv så det är inte så farligt. Dessutom flyttar jag väl även mycket för Elle också, hade aldrig flyttat till Gävle om vi inte hade Elle. Vi behöver större och nu fick vi ett slott.

@Fråga: Var det ett svårt beslut att ni skulle flytta till Gävle?
@Svar: Jo alltså i början sa jag aldrig i livet att jag flyttar dit , vad ska jag dit att göra? Men samtidigt har jag alltid varit en person som egentligen kan bo vart som helst i världen och ändå må bra och göra det bästa av situationen så länge jag har tak över huvudet och mat på bordet. Ju större Elle växte så kände vi att även vi  behövde bo större. Sigtuna var perfekt för mig men Emilia trivdes aldrig och det funkar ju inte om en trivs och inte den andra. Sedan valde vi att flytta tillbaka till Vasastan i samma port och här trivs vi men detta är bara en tråa så vi behöver större. Då dök det upp en väldigt fin lägenhet i Gävle, en jobbtjänst jag kände var väldigt utvecklande och så skulle Emilia få känna att hon inte var så låst och beroende av mig vilket gynnar oss båda i längden. Då tänkte jag, vi kör. Det värsta som kan hända är att vi säljer lägenheten och flyttar…..igen.

Lämna ett svar