Marcelo vill tala ut om Nicci

Efter att Marcelo och Nicci gjorde slut så ville Marcelo knappt stå för att dom hade varit ett par och han har inte heller velat nämna henne i bloggen när folk frågat. Men nu när Ben och Nicci gjort slut så har många frågat Marcelo om vissa saker stämmer om Nicci som Ben sa i sin video så han undrar om han ska lägga ut en video på youtube där han berättar om Nicci från när dom var ett par.
Detta gjorde att hans följare blev arga och undrar varför han nu helt plötsligt vill hänga ut Nicci vilket gör Marcelo riktigt arg. Han säger på instastory att han bara tänkte göra en video där han svarar på alla frågor om henne som han fått senaste dagarna och att han ingenstans sagt att han ska hänga ut henne. Sen tar han upp att Ben och Nicci snackat skit om honom på youtube så han förstår inte varför det ska bli sådant liv när han vill göra en video om henne.
Inte nog med det så har nu även Joakim Lundell lagt sig i vilket har gjort Marcelo ännu mer förbannad. Jocke undrar om han ska ge sig på en redan utsatt tjej och om han gör det så har Marcelo startat krig mot honom (Jocke) men detta gjorde bara att Marcelo ville släppa videon ännu mer.
Enligt Marcelo så sitter nu även Nicci och skriver saker till hans nya tjej Nina och säger att han behandlar henne dåligt i PH.
 
Varför tror ni att Marcelo går från att neka sin relation med Nicci till att nu vilja prata ut om henne?

2018 09 29 07 35 28 - Stoppa Pressarna

2018 09 29 07 36 22 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar