Menar Therese Lindgren att det Jocke gör förstör för andra på Youtube?

Som ni alla måste sett vid det här laget så har Jockiboi dom senaste veckorna gått helt rått ut med allt som har med hat på youtube att göra. Han klandrar dom flesta både privatpersoner, andra youtubers och nu även Google för allt som händer på youtube och han anser att Youtube snart går i graven.
Nu har Therese Lindgren gjort en video och i den så berättar hon sin syn på det hela och hennes syn är inte alls i närheten av hur jocke ser på det. Man får nästan en känsla av att hon går emot Jocke i videon och enligt Therese så handlar allt hat på youtube om ett 10 tals personer som lagt upp videos för att på klick. Hon tror också att man ska döda hatet med tystnad och därför har hon nu valt att tacka nej till att vara med i TV om just detta.
Hon tycker heller inte att det är ”synd” om youtubers som får hat i omgångar  och sedan väljer att lägga så mycket fokus på det då dom själva kan välja att lämna plattformen om dom vill. Hon anser att fokusen ska bort från youtubers som har det bra och tjänar mycket pengar och istället ska fokusen hamna på tex ett barn på en skolgård som får hat över internet. Slutligen så tycker hon att dessa personer som går runt och säger att Youtube bara är skit och ger hat förstör för dom andra som jobbar med Youtube för så illa är inte situationen som tex vissa får det att verka som men samtidigt så förstår hon Jocke och Jonna och hon menar inte på något sätt att det som händer dom är rätt. Hon tycker inte att man ska skylla allt på sina följare och heller inte använda sina följare som armer så som tex Jocke gjorde när han bad alla sina följare att hjälpa honom att få ner en video.
För att höra delen där Therese berättar om detta så spola fram till 08:10 i videon
 

Lämna ett svar