Michael ”knivmicke” Sjöberg träffar sina barn för första gången på 4 år

Det var efter Micke och Sindys andra son Luna föddes som paret gick skilda vägar. Deras liv var rent kaos och båda två drack mycket alkohol och tog droger.

Båda barnen tog ifrån dom och Sindy fick börja sin resa mot ett nyktert liv. Efter 2 och ett halvt år fick killarna flytta hem till Sindy igen medans Micke fortfarande inte var delaktig varken i Sindys eller barnens liv.

Idag bor båda barnen på heltid hos Sindy och än idag är hon helt nykter och jobbar med att hjälpa andra föräldrar. Man har fått bilden av att hon inte har någon kontakt med Micke men från ingenstans dök han i veckan upp på hennes instagram.

Hon skriver att det här är första gången på 4 år som Micke träffar sina barn. Hon visar på sociala medier hur dom var på Liseberg ihop.

När Sindy och Micke var ett par bestod deras liv av droger, alkohol och bråk. Micke har under sista åren inte varit lika duktig på att få ordning på sitt liv så som Sindy gjort. Men hurvida han är helt ren idag är oklart men han bor i Göteborg och jobbar fortfarande som tatuerare. Oavsett får vi hoppas att dom inte hamnar i en dålig relation med varandra igen då båda tidigare sagt att dom inte är bra för varandra.

2022 08 07 07 22 42 - Stoppa Pressarna

 

Lämna ett svar