Odd Spångberg försvarar sig efter Isabella Löwengrips sommarprat

@Odd och Isabella separerade för 2 år sedan, många hade nog hoppats på att Odd skulle gå ut med massa smaskiga detaljer som Isabella under separationen. Men medans Isabella valt att pika Odd i omgångar på bloggen så har Odd valt att vara tyst.
@Men efter att Isabella medverkade i sommarpratet så kan nu inte Odd vara tyst längre. Isabella sa bland annat detta i sitt sommarprat:

@-Jag ville gasa på med bolagen, det var dags att växa globalt , utan sura miner hemma och mejlförbud efter nio på kvällen. Jag kunde inte bli världens mäktigaste kvinna om jag behövde vara fastklistrad framför Netflix varje kväll eller lyssna på olika färgval på staketet.
@-Jag ville ju få jobba efter varje läggning av barnen. Till slut stod jag och mejlade inne på toaletten på kvällarna, och så kunde jag inte ha det.
@-Ett klassiskt Svensson-liv med radhus, barn och fredagsmys med oxrulader och gräddsås, det var inget för mig, jag drömde om något helt annat. Det gjorde ont att lämna Odd. Jag höll på att sprängas inombords, allt kändes trångt och jag behövde få bre ut mina vingar, säger hon i sommarprogrammet.

@Odd kände att han behövde försvara sig och har nu gått ut med detta:
@”Jag har på inga sätt gett Isabella några som helst förbud. Det var snarare en överenskommelse för att få ihop familjelivet. Olyckligt ordval tycker jag, men det får stå för henne. ”
@Detta har han skrivit till Expressen där han också förklarar att han inte hade någon flrhandsinformation om hennes sommarprat. Anledningen till att han gått ut med detta är för att bilden Isabella ger inte stämmer.

@Så om dom kom fram till mejlförbud efter 21 på kvällen ihop, så är det väldigt fel av Isabella att uppge Odd som någon som hindrade hennes karriär.

2019 07 09 05 33 35 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar