Okej eller inte att låta sina barn se nakna män?

@Isabella Löwengrip är just nu på semester i Spanien i ett samarbete med Navigare. Hon har med sig både sin pojkvän men också sina två barn, under resan hamnade hon i en situation där hon inte helt visste hur hon skulle hantera situationen med barnen.
@Dom var på en strand där det var äldre kvinnor och män som var nakna, dom var tvugna att vänta där på stranden i en timme  i väntan på sin båt. Isabella kände att hon hamnade i en situation med nakna män framför sina barn och hon visste inte om det var okej eller inte. Hon ser inte att det är fel med nakna människor men hon var rädd för att det blev fel att barnen fick se detta och att hon skulle anses som en dålig mamma.
@Hon frågade sina följare om det var fel av henne att låta sina barn vara på en strand där det fanns nakna gubbar, hennes följare röstade för att det inte var fel gjort av henne. Dock blev Isabella förvånad över att majoriteten av dom som röstade inte ansåg att hon var en dålig mamma som utsatte sina barn för att se nakna gubbar.
@Hon skriver dock att även om det är naturligt och många anser att det inte är något fel med det så kommer hon att undvika sådana stränder framöver.

@Vad tycker ni kring detta, skulle ni vara okej med att ha era barn på en strand där det fanns vuxna som gick runt nakna?

2021 11 05 08 55 08 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar