- Senaste nytt från kändispressen

Om oss

– Läs mer om Stoppa Pressarna –

Välkommen till Sveriges största online-tidning om kändisar och kungligheter

Stoppa Pressarna är sajten med alla kändisnyheter på en och samma plats – svenska såväl som internationella. Vi rapporterar om människorna som är i ropet, som du vill läsa om. Allt från artister, programledare, politiker, sportstjärnor och skådespelare till kungligheter och utländska celebriteter. Stoppa Pressarna är alltid aktuell och uppdateras med senaste nytt varje dag – året runt. Vi är helt enkelt Sveriges bästa nyhetskälla för dig som gillar kändisar.
 
KONTAKTINFORMATION
 
Redaktion
Du når oss lättast genom att maila våra redaktörer.
Vi tar gärna emot feedback, idéer, tips och tankar från dig som läsare: 
 
Stoppa Pressarnas policy är att alltid vara noga med källhänvisningar – det vill säga att vi tydligt redovisar var informationen kommer ifrån. Om något i våra artiklar inte är korrekt ber vi er vänligen att kontakta oss. Vi rättar normalt till en eventuell oriktig uppgift inom 24 timmar från att den har blivit känd för oss; genom att maila eller ringa redaktionen.
 
Redaktionschef
Emma Andersson
 
Nyhetstips 
Redaktionen tar emot nyhetstips till vår mail ovan, dit kan du också skicka bilder. Det går också bra att lämna dina tips via telefon: 08-611 90 10 (vardagar 09-18). Vill du skicka sms eller mms kan du göra det dygnet runt på: 0723-24 00 00.
 
Alla uppgiftslämnare till Stoppa Pressarna är skyddade av källskyddet. Det innebär att vi enligt lag inte får avslöja vem som har tipsat oss. Vi röjer alltså aldrig din identitet, men kan behöva veta vem du är och få kontaktuppgifter till dig. 

 
Marknadsföring
Stoppa Pressarna har ca 400 000 unika besökare (webbläsare) i veckan. Vår största målgrupp är kvinnor (91 %) i åldern 28 till 65 år som älskar att läsa om sina favoritkändisar och kungligheter på nätet.
För mer information om marknadsföring: [email protected]
 
Adress
Nya Media i Norden AB
Brevia 519
114 79 Stockholm
 
Publisher & ansvarig utgivare
Daniel Nyhlén
 
Tänkvärt
"En kändis är en person som först arbetar hårt för att bli känd och sedan använder solglasögon för att inte bli igenkänd". Fred Allen (1894-1956).
 

Senaste från På Löpet

Hollywoodstjärnan sköt ihjäl kvinna under filminspelning

En rysare han tvingas leva med för resten av sitt liv.
Hollywoodstjärnan Alec Baldwin sköt ihjäl en kvinna under filminspelningen.
Skådespelarens pistol var en attrapp men något gick fel – fruktansvärt fel.

måndag 25 oktober 2021