Paow är inte nöjd med tidigare operation i Turkiet

Något som en del influencers gör som är rätt motbjudande är att ge ut rabattkoder för operationer. Det finns en del influencers som bland annat Paow och Sindy som får sponsrade operationer. Och sista åren har dessa operationer varit i bland annat Turkiet.

Dom gör sedan reklam för sina gratis operationer och delar ut rabattkoder för att få sina följare att betala för operationer. Dock har det sista året kommit ut personer som berättat sina historier från bland annat Turkiet där dom rest för sina operationer.

När det gäller att lägga sig under kniven så ska man läsa på ordentligt, tänka till en extra gång samt inte gå efter vad som är billigast utan vem som är bästa läkaren.

En som nu ångrar ett av sina tidigare samarbete är Paow. Hon har den här veckan varit i Turkiet hos en klinik hon använt ett par gånger tidigare. Hon erkänner nu att hon inte blev nöjd med hur dom behandlade henne på tidigare stället hon opererade sig på och gick då över till denna klinik. Här är hon väldigt nöjd och senaste gjorde hon både tänderna, kinderna, magen och näsan på samma klinik ihop med en rabattkod.

 

Så till er alla, om ni följer någon och dom ger ut en rabattkod för en operation. Tänk om och välj en bättre klinik som är seriösa och betala för det istället och få allt på bästa sätt.

2022 12 01 22 20 29 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar