Paow bryr sig mer än hon vill erkänna

@För någon vecka sedan eller 2 så lade Paow upp en bild på instagram på kontot #aningslosainfluencer. Detta är ett konto där någon lägger ut influencers flygresor och berättar hur mycket dom förstör miljön.
@När Paow lade upp en bild om detta på instastory så skrev hon att Sverige är så PK men Paow verkar bry sig mer om kontot än hon ville erkänna. Nu har hon nämligen skrivit på bloggen att hon tog tåget istället för flyget och att #aningslosainfluencer nu borde vara nöjda.

@För er som inte hört om detta konto innan kan se lite här nedan vad det är dom gör på sitt konto. Det är stora diskussioner just nu på alla sociala medier kring detta med att flyga, en del influencers har gett svar medans andra inte har det. Jag tror dock inte på det dom skriver om att minska flygandet förens det faktiskt har hänt. Men tror ni att våra influencers tar åt sig av konton som det här och faktisktiskt gör något åt sitt flygande?

@Hur mycket flyger du? På 10 år så har jag flygit 1 gång till Bulgarien (9 år sedan), en gång till Turkiet (snart 5 år sedan) och en gång till Stockholm( 5 år sedan), sen använder jag bilen ca 1 gång i veckan så är rätt nöjd med hur lite jag bidrar med att förstöra planeten. Självklart vill jag resa mera för hade gärna sett hela världen, men i och med att barnen är så små ännu så hoppas jag att det inom 10 år kommit ett mycket mer miljövänligt allternativ av flyg.

2019 02 06 19 38 28 - Stoppa Pressarna

2019 02 06 19 44 39 - Stoppa Pressarna

2019 02 06 19 49 12 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar