Paow hotar att läcka bilder på Alexander Zobel

När Paow var ihop med sitt ex Alexander Zobel så valde hon att hyra ut sin lägenhet i andra hand. Detta var enligt henne för att han kände att deras relation kändes mer äkta om hon inte kunde fly till sin lägenhet så fort dom hade bråkat.

Men bara ett par månader senare valde han att göra slut med henne vilket betydde att katterna och alla hennes saker var kvar i hans bostad. Nu berättar Paow att hon måste få hem katterna från Danmark i helgen. Enligt henne ska han ha lämnat katterna och hennes saker till några människor som han nu blockat.

Han ska ha sagt att hon skulle hämta allt efter 2 veckor men enligt Paow vissta Alexander att hon stod utan lägenhet till årsskiftet. Paow berättar nu på instagram att hon försökt kontakta honom men att han inte svarat men att nu har dom som har katterna hört av sig.

Hon bad sina följare om hjälp med att få hem katterna då Alexander vägrar köra över katterna till Sverige. Men nu verkar hon ha löst det själv med hjälp av en vän.

En sak som var ovanligt med avslutet hon hade med Alexander var att hon inte hängde ut honom. Paow är känd för att hänga ut sina ex och vänner hon blir osams med. Men med Alexander sa hon inte många ord men nu är hon allt på hugget.

Hon säger att hon önskar att hon aldrig hade träffat honom och att hon hoppas att han knarkar ihjäl sig (hon ångrar sedan att hon sa så). Men en sak som hon säger är att hon har många bilder på honom som hon funderar på att lägga ut.

Vad tror ni, kommer Paow våga lägga ut bilder på sitt ex?

2022 12 08 21 13 09 - Stoppa Pressarna 2022 12 08 21 13 22 - Stoppa Pressarna

2022 12 08 21 13 34 - Stoppa Pressarna 2022 12 08 21 13 47 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar