Paow nekar till att ha röstat på SD

@När senaste valet var 2018 fick Paow riktigt hård kritik, detta efter att hon stod utanför en SD monter och gjorde reklam för partiet.
@I ett inlägg på sin blogg skriver hon även såhär:
@”Sen hör jag att han som kastar ut mig säger ”hon är rasist, hon är Sverigedemokrat”…Alltså jag blev så arg så att jag började gråta. Ska jag inte få vara kvar på ett ställe för att jag röstar på Sveriges TREDJE största parti? Jag är absolut ingen renodlad SD:are och är inte rasist för fem öre, men jag börjar nästan undra om han är det.”

@Där bekräftar Paow att hon röstade på SD men hon säger tydligt att hon inte är rasist. Även Jasse tog avstånd från Paow (samt många andra) när dom insåg att hon skulle rösta på SD och många tyckte att hennes många uttalanden var väldigt fel.
@Igår lade Paow upp en svart bild för att delta i det som händer i världen och direkt frågade någon om inte hon var rasist. Detta gjorde att Paow gav ett svar på tal på sin instastory och man blir helt klart förvånad över det hon säger.
@Enligt henne själva har hon aldrig röstat på SD eller något annat parti för den delen heller, hennes del i det politiska har inte handlat om rasism utan om den ekonomiska delen. Om det nu är så att Paow aldrig röstat på SD, varför har hon inte nekat till detta när det kommit ut artiklar om att hon har det? Och varför skriver hon inlägg där hon bekräftar att hon röstat på dom?
@Man kan undra om influencers så gärna vill synas på vilket sätt som helst att dom är villiga att ta emot en smäll som att ses som en rasist?

kattpaow sd - Stoppa Pressarna

2020 06 03 09 54 46 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar