Paow och Jasse gick inte ihop på premiären av PH igår

@Igår var det premiär för nya säsongen av PH som Paow är med i för tredje gången.  Det var instagramkontot som spoilar årets PH som skrev ut att Paow slog till Jasse i huvudet igår på premiär-festen.
@Jag kontaktade Paow för att höra om detta var sant och hon skrev såhär som svar:
@”Klappade henne på huvudet varje gång hon gick förbi, retades.”
@”Hade jag slagit henne på krogen så hade jag blivit utslängd”

@Hon har nu även skrivit ut på sin instastory vad som hände under kvällen och hon skriver såhär:
@”Lol att Jasse har skrivit att jag slog henne. Efter premiärfesten igår så var jag väl onykter. Så klappade jasse på huvudet. För tyckte hon var så kort. Då försökte hon putta mig in i Vlad. Hon blev sne, klappade henne på huvudet varje gång jag gick förbi för var typ en halvmeter längre än henne pga mina klackar igår. Var sjukt störig dock som gjorde det. Men slåss gör jag fan inte. Dock om jag kanske förtjänade en örfil.”

@Jasses enda kommentar om igår är på hennes instastory där hon skriver att Paow behöver låsas in på psyk.

2019 03 05 15 21 16 - Stoppa Pressarna

2019 03 05 15 22 56 - Stoppa Pressarna

2019 03 05 15 23 48 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar