Paow och Lance har inte gjort slut

Efter att jag skrev ut i morse om att Paow tagit bort alla bilder på Lance på sin instagram så har hon nu gett ett svar kring detta på bloggen. Hon berättar att hon såg att det skrivits om att hon och Lance avföljt varandra och tagit bort alla bilder på honom på instagram.
Hon förklarar att dom levt äldigt på varandra och att det tärt på dom speciellt då dom bott på ett ställe sista tiden bland djur och utan ordentlig dusch. Igår hade dom ett stort bråk som resulterade i att dom gjorde slut men efter 30 min så kom dom fram till att dom älskar varandra och inte alls vill göra slut.
Så för att försöka reparera det som hänt åker dom hem till Sverige (som ett par) redan på måndag och kommer att sova ifrån varandra några nätter för att kunna sakna varandra lite. Men hon erkänner att det var en omogen handling av dom det dom gjorde på instagram och att hon egentligen inte vill ta detta offentligt.
 
Paow passar även på att slänga en känga mot Nellie angående hennes och Lance förhållande och skriver att dom sågs 2 gånger på 3 veckor och att det var Nellie som var ihop med Lance.
 
 

2018 01 31 19 50 14 - Stoppa Pressarna

2018 01 31 19 50 37 - Stoppa Pressarna

paow lance thailand.png - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar