Paow tror fortfarande att det är trendigt att hata henne

@Paow har haft en frågestund på sin instastory och här nedan ser ni alla frågor och svar. Hon har bland annat berättat att hon och Mattias är mer än vänner. Dom flesta känner nog igen Mattias från årets PH men har har ju varit i tv tidigare, nämligen i Hemliga beundrare.
@Det var flera på sociala medier som lade ut klipp om hans medverkan förra året i hemliga beundrare, dels för att han var så omogen (enligt vissa) men också för hans syn på hur livet är som 18 åring.
@Men Paow verkar inte ha sett hans medverkan så utan hon tyckte att han var sjukt snygg och hon har inte sagt något om hans beteende. I hans medverkan sa han att en tjej ska vara snäll, ha stor rumpa, stora bröst och en snygg kropp.

@Fråga: Vem gillar du minst i influencer världen?
@Svar: Antonija Mandir. Tycker hon är störig och pk på sociala medier när hon inte alls är så i verkligheten.

@Fråga: Vilka är dina topp tre favorit influencers?
@Svar: Sophie Elise, Margaux Dietz och Isabel Raad

@Fråga: Vilken var din första gaddning?
@Svar: Fjärilen på benet. Gjorde den när jag var 14 i Thailand. Står Paow under fjärilen. Man ba WHY. Dock symboliserar fjärilen min mormor som gick bort när jag var 7 år.

@Fråga: Köpa massa dyra kläder eller resa o uppleva saker osv?
@Svar: Resa. Visst gillar jag kläder och sånt. Men det finns inget som ger än så mycket som en one way ticket.

@Fråga: Tycker du Mattias var sexig i hemliga beundrare?
@Svar: Ja men faktiskt. Sjukt snygg var han iaf.

@Fråga: Du verkar alltid säga vad du tycker och tänker om folk, är det inte jobbigt att alltid va i drama?
@Svar: Har ju en teori om att det är trendigt att hata på mig: men jag är lite såhär. Do no harm but take no shit.

@Fråga: Vad är det sämsta med Mattias?
@Svar: Att han äter nudlar som en psykopat och att han hatar mjukisbyxor.

@Fråga: Blir du osäker på dig själv ibland? Typ att din pojkvän sneglar på andra tjejer?
@Svar: Har aldrig sett att nån jag är tillsammans med gör det. Men man är ju inte blind för att man är tillsammans? Sen är man ju inte intresserad av någon bara för att nån är snygg.

@Fråga: Vad är det bästa med Mattias?
@Svar: Att han är enkel att umgås med. Det är liksom aldrig något problem och vi har aldrig bråkat och är 9/10 gånger överens om allt förutom att han inte gillar lakrits och att mjukisbyxor är skönt och inte luddigt. Sen att han är snäll social mysig osv.

@Fråga: Om du skulle ha ett ”vanligt” jobb, vad skulle du vilja jobba med?
@Svar: Åh jag har velat bli kirurg. Är så intresserad av kroppen och brukar kolla på operationer på youtube på kvällarna. Men det tåget har ju gått så man måste plugga massor. Så jag vet faktiskt inte vad jag hade velat jobba som. Förmodligen inom restaurangbranschen om jag måste välja något.

@Fråga: Vad har du och Mattias för relation?
@Svar: Mer än vänner.

@Fråga: Vem är dina favoriter och dem du gillar minst i årets ex?
@Svar: Ogillar väl ingen men tycker Nina och Sara är obehagliga mobbare typ. Och Nina beter sig ju lika illa i alla program så hon kan ju inte skylla på att hon mådde dåligt, det är enkelt att vara söt och gullig på youtube när man får välja själv vad man får filma och inte. Det är ju svårare när man är filmade 24 timmar om dygnet att dölja sin hemska personlighet.

@Fråga: Vad tycker du om PH i år?
@Svar: Lame. Var bra första fem veckorna sen är det nog den sämsta säsongen som gjorts. Dåliga jokrar också. Typ mer intressant att se en vägg torka än att se dem på tv.

Lämna ett svar