Paow vill inte göra fler misstag

Paow befinner sig ännu i Thailand och hon verkar ha tänkt igenom sitt liv ordentligt då hon kommit fram till att hon inte vill göra fler misstag. Hon tycker att hon gjort för många misstag och från och med i morgon så är det slut på det skriver hon i bloggen.
Hon tycker inte om att hon ser ner på sig själv just nu utan hon vill bli en bättre bloggare, en bättre dotter men också en bättre flickvän för nu är hon bara helt ok lycklig.
 
Bloggare så som Dessie, Paow och Isabelle har satt sina bloggar på prov i omgångar och många trodde att dom inte skulle kunna komma tillbaka efter att dom misskött sina bloggar i omgångar. Dessies blogg går upp och ner men den senaste veckan så har hon uppdaterat bra och varit mer personlig än på länge. Isabelle trodde nog alla hade slutat blogga helt när hon var med Steffi varje dag och bloggen ekade tom i flera månader. Men från ingenstans tog hon tag i den och har nu även börjat med youtube som börjar ge henne resultat för sitt jobb.
Dock så har Paow försökt komma tillbaka flertal gånger utan större resultat och hon har lovat varje gång att hon ska uppdatera bättre och börja med youtube men äldigt lite händer.
 
Tror ni Paow kommer få igång bloggen igen eller tror ni att läsare helt enkelt tröttnat på hennes blogg eller tappat intresset för henne?

2017 01 26 23 06 46 - Stoppa Pressarna

2017 01 26 23 08 24 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar