Bråk

Bianca Ingrosso attackerad av ung kvinna

Det ska fan vara influencer.
Nu attackeras Bianca Ingrosso av miljöministern.
Romina Pourmokhtari kritiserar profilens konsumtion.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-11-09 kl 18:13 |

ProvaPremium

Det hör inte till vanligheterna att svenska ministrar pekar ut och ger sig på enskilda medborgare och har en synpunkt kring deras livsstil. Men någon gång ska vara den första.

Nu går klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari, 27, till attack mot Bianca Ingrosso, 28, hennes konsumtion och sätt att leva.

Bild 1 av 8

Bianca Ingrosso attackerades ovanligt fult av den unga kvinnan.
Bild 2 av 8

Bianca Ingrosso är en av våra största influencers. Hon har en dyrbar livsstil som nu kritiseras.
Bild 3 av 8

Klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari ger sig på Bianca Ingrosso. Det är ytterst ovanligt att ministrar attackerar namngivna privatpersoner.
Bild 4 av 8

Bianca Ingrosso konsumerar på tok för mycket tycker klimat- och miljöministern.
Bild 5 av 8

Här är klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari (L) med stiligt sällskap under jubileumsbanketten i Rikssalen på Stockholms slott med anledning av kungens 50-årsjubileum.
Bild 6 av 8

Bianca Ingrosso väcker känslor. Hon tvingas ofta ta emot en massa skit.
Bild 7 av 8

Här ser vi socialminister Jakob Forssmed (KD), klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari (L) och närings- och energiminister Ebba Busch (KD) vid Riksmötets öppnande.
Bild 8 av 8

Bianca Ingrosso köper och får mängder av kläder, något som får klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari att må illa.

Liberalen, som gärna vill berätta hur andra ska leva sina liv, säger i en intervju med Dagens Industri att hon har ”väldigt svårt för livsstilen” som Bianca och andra influencers har, rapporterar Expressen.