Mest läst just nu:

Dödsdrama

Därför är Vladimir Putin är på väg att bli blind

Tuffa bud, men det är nog ingen som sörjer.
Vladimir Putin är på väg att bli blind och han har max tre år kvar i livet.
Det hävdar en rysk spion.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-05-29 kl 19:07 |

ProvaPremium

Vladimir Putin, 69, har gått från respekterad och fruktad i väst till avskydd och föraktad. Den kortväxte och tunnhårige diktatorns folkrättsvidriga invasion av Ukraina kommer för evigt förpassa honom till historien som en man med oskyldigas blod på sina händer.

Det är inte bara sitt eget äreminne han ödelagt fullständigt, även Ryssland slås i spillror. Landet som en gång i tiden betraktades som supermakt blir nu ett alltmer isolerat och outvecklat land som frivilligt slagit in på en utveckling mot att bli ett Nordkorea 2.0 i hörnet av Europa.

Bild 1 av 7

Vladimir Putin är på väg att bli blind och han har max tre år kvar i livet, hävdar en rysk spion.

Bild 2 av 7

Vladimir Putin lever under ett ständigt hot. Det påstås att hans paraply är skottsäkert.

Bild 3 av 7

Vladimir Putin utsattes för ett mordförsök i samband med att han talade på Luzhniki-stadion i Moskva.

Bild 4 av 7

Gärningsmännen som försökte döda Vladimir Putin ska ha varit från Kaukasus.

Bild 5 av 7

Vladimir Putin har hånat Magdalena Andersson, men vår statsminister låter sig inte skrämmas.

Bild 6 av 7

Vladimir Putins älskarinna Alina Kabajeva är en tidigare elitgymnast som uppges ha fått flera barn med den kortväxte och tunnhårige diktatorn.

Bild 7 av 7

Vladimir Putin försöker få folket med sig för sitt olagliga och orättfärdiga krig.

Givet Putins vidrigheter är det faktiskt inte skamligt att önska hans snara frånfälle. Och kanske alla de som hyser den typen av förhoppningar snart blir bönhörda.

– Putin är på väg att bli blind och han har fått max tre år till att leva av sina läkare, hävdar en rysk spion, rapporterar den brittiska tabloiden The Sun.

Det är en agent vid FSB, tidigare KGB, som hävdar att diktatorn lider av en aggressiv form av cancer. Spionen påstår i samtal med tidningen The Mirror att diktatorns tid är utmätt.

– Han lider av svår huvudvärk och när han framträder i tv behöver han ett manus med stora bokstäver för att överhuvudtaget kunna se vad han ska säga. Bokstäverna är så stora att bara ett par meningar kommer med på varje ark, hans syn är allvarligt försämrad. Han har även svårt att kontrollera kroppen, han skakar allvarligt, säger agenten.