Sexskandal

Därför bär ÖB Micael Bydén prins Daniels ring på fingret

En stark gemenskap.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja den innerliga kopplingen mellan ÖB Micael Bydén och prins Daniel.
Generalen och kungligheten delar till och med ringar.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-11-21 kl 14:56 |

ProvaPremium

Överbefälhavare Micael Bydén, 58, har haft en minst sagt turbulent tid sedan Stoppa Pressarna avslöjade att den gänglige officeren varit otrogen mot sin lojala hustru.

Anita Carlman, 64, chockades svårt när Micael Bydén i november förra året plötsligt meddelade att han skulle lämna henne och villan i Södertälje för att istället flytta in på sitt officiella residens vid Karlbergs slott i Stockholm.

Bild 1 av 13Vi ser prins Daniel till vänster. Till höger ser vi ÖB Micael Bydén och prins Carl Philip.

Stoppa Pressarna avslöjade nyligen det okända sambandet mellan prins Daniel och ÖB Micael Bydén. De delar ring som mäter deras hälsa sekund för sekund men ÖB kan inte redogöra för när han träffade sin älskarinna.
Bild 2 av 13Till vänster ser vi Micael Bydén, till höger ser vi Sverker Göransson.

Micael Bydéns sexskandal blev för mycket. Förre ÖB Sverker Göranson har äcklad brutit kontakten med sin forne vän.
Bild 3 av 13Till vänster ser vi en allvarsam ÖB Micael Bydén, i mitten ser vi ett dokument och till höger ser vi en maskad man i uniform.

Stoppa Pressarna avslöjade nyligen att Linda H Staafs tidigare älskare Mats Löfving dragits in i ett ruggigt barnsexbedrägeri.
Bild 4 av 13Till vänster ser vi en glad ÖB Micael Bydén i fältuniform och till höger ser vi Linda H Staaf som ser glad ut.

ÖB Micael Bydén och hans älskarinna Linda H Staaf möttes när han var hennes "mentor" under tre års tid. Nu kommer han med ett glädjebesked till sin blonda älskarinna.
Bild 5 av 13David Petraeus Stor - Stoppa Pressarna

Den amerikanske generalen David Petraeus var i likhet med ÖB Micael Bydén otrogen mot sin hustru. Till skillnad från den svenske generalen avgick amerikanen från sin tjänst efter att hans vanära och skörlevnad avslöjats.
Bild 6 av 13Till vänster ser vi ÖB Micael Bydén i fältuniform, därefter Linda H Staaf, polischef Mats Löfving, och en pixlad polis.

ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf har haft (minst) två älskare inom polisen. Mats Löfving är en av dem. Nu kartläggs hennes sexliv i detalj av åklagare.
Bild 7 av 13Micael Bydén Bocken Stor1 - Stoppa Pressarna

Micael Bydén kallas för "Hälsingebocken" av försvarsanställda. Micael Bydén är född och uppvuxen i Gnarp i Hälsingland, därav öknamnet ”Hälsingebocken”.
Bild 8 av 13ob micael byden nightclub woman - Stoppa Pressarna

ÖB Micael Bydén festade på en nattklubb invid Stureplan i Stockholm. Den typen av miljöer där kriminella jagar unga tjejer och kokainet flödar.
Bild 9 av 13Micael Bydén Bordell Stor1 - Stoppa Pressarna

En chef från Securitas besökte en bordell i Spanien. Företaget har ett avtal med Försvarsmakten men ÖB Micael Bydén vägrar kommentera, exakt den typen av sits man hamnar i om man komprometterar sig själv med en älskarinna.
Bild 10 av 13micael byden alskarinna stor2 2 - Stoppa Pressarna

Micael Bydén och Anita Carlman har varit gifta i 23 år. I november 2021 begärde ÖB skilsmässa efter sitt nedriga svek som Stoppa Pressarna avslöjade.
Bild 11 av 13micael byden hustrun berattar stor1 1 - Stoppa Pressarna

Stig Wennerström kom i likhet med Micael Bydén från flygvapnet. Spionen var dock inte, såvitt känt, otrogen.
Bild 12 av 13Micael Byden Ring Stor1 - Stoppa Pressarna

ÖB Micael Bydén fortsätter att skämma ut sitt ämbete. Nu har generalen, som kallas för "Hälsingebocken", dragits in i ett smutsigt sexdrama.
Bild 13 av 13Prins Daniel Ring Stor1 - Stoppa Pressarna

Första mötet blev omtumlande. Prins Daniel kunde inte släppa sin nya vän. Den framgångsrika affärskvinnan och kungligheten började ses privat.