Skulder

Ebba Busch i sminkbråk med Bianca Ingrosso

Ebba Busch vägrade betala för sitt smink från Biancas Ingrossos skönhetsmärke Caia.
Det skulle hon inte gjort – det är ingen lek när kändisdottern blir förbannad.
Influencern tvekade aldrig att skicka den nyutnämnda vice statsministerns räkning till Kronofogden.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-10-18 kl 16:20 |

ProvaPremium

Nu har statsminister Ulf Kristersson, 58, presenterat sin nya regering. Inte helt oväntat blev KD-ledaren Ebba Busch, 35, ny vice statsminister och energi- och näringsminister.

Ebba Busch har gjort sig känd som en stridbar politiker och som bekant har hon haft en rörig och bitter konflikt med åldringen Esbjörn Bolin, 83, som ångrade att han sålde sitt hus till toppolitikern.

Bild 1 av 7Till vänster ser vi en bekymrad Ebba Busch, till höger ser vi en förbannad Bianca Ingrosso.

En riktig catfight om smink. Ebba Busch vägrade betala för sminket från Bianca Ingrosso som skickade vice statsministerns räkning till Kronofogden.
Bild 2 av 7

Ebba Busch stöttar Margaux Dietz men ska inte ha informerat statsministern Ulf Kristersson, enligt uppgifter till Stoppa Pressarna.
Bild 3 av 7

Bianca Ingrosso är god för över 1,7 miljarder kronor och skulle kunna pensionera sig.
Bild 4 av 7

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch håller upp en falukorv under Sveriges Radios slutdebatt med partiledarna. Hon gillar att skoja till det, precis som Margaux Dietz.
Bild 5 av 7

Ebba Busch hamnade i avtalsbråk med åldringen Esbjörn Bolin och dessutom blev KD-ledaren dömd för förtal av ett juridiskt ombud i målet.
Bild 6 av 7

Sedan barndomen står Benjamin och Bianca varandra mycket nära.
Bild 7 av 7

Tillträdande statsminister Ulf Kristersson (M) , arbetsmarknads- och integrationsminister Johan Pehrson (L) och energi- och näringsminister Ebba Busch (KD) och övriga statsråd lämnar Riksplan för att promenera till Stockholms slott för skifteskonselj med Kung Carl Gustaf.

Det bar sig inte bättre än att Ebba Busch under processen gjorde sig skyldig till förtal – hon är alltså en dömd brottsling.

Skulder hos Kronofogden

Det blir dock värre än så. Dagens Nyheter avslöjar att Ebba Busch har haft flera skulder som gått till Kronofogden.

Partiledaren har unnat sig smink och kläder för tusentals kronor som hon sedan inte kunna betala. Det rör sig sammanlagt om tre skulder under 2022, 2021 och 2020.