Federley-härvan

Fredrick Federleys nya relation med dömd pedofil

Ett mönster träder fram.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Fredrick Federley träffar ännu en dömd pedofil.
Den forne centertoppens nya vän är bland annat dömd för två fall av våldtäkt mot barn, två fall av grovt sexuellt övergrepp mot barn och ett fall av grovt utnyttjande av barn för sexuell posering.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2021-12-20 kl 07:04 |

ProvaPremium

Det var i november förra året som Stoppa Pressarna kunde avslöja att Fredrick Federley, 43, var sambo med en våldtäktsdömd pedofil.
Den så kallade ”Björbo-pedofilen” hade precis muckat från ett nioårigt fängelsestraff när han mötte den dåvarande EU-parlamentarikern.

Bild 1 av 7

Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Fredrick Federley umgås med en ny dömd pedofil. Den så kallade "Volvo-pedofilen" tillbringade natten i den forne centertoppens nya hem i Dala-Floda.
Bild 2 av 7

Journalisten Hanna Hellquist ifrågasatte Fredrick Federley när han medverkade i "Bergfeldt" i SVT.
Bild 3 av 7

Fredrick Federley höll nyligen i en gudstjänst. Tidigare, innan pedofilskandalen inträffade, brukade han håna troende människor.
Bild 4 av 7

Till vänster i bild ser vi den dömde "Björbo-pedofilens" mammas röda Toyota som nyligen stod parkerad en natt utanför Federleys hem i Björbo.
Bild 5 av 7

Fredrick Federley visste redan om att hans sambo var en dömd pedofil. Sedan har han försökt bland bort korten.
Bild 6 av 7

Här flyr "Björbo-pedofilen från Federleys föräldrars gård samma dag som toppolitikern gick ut och medgav att Stoppa Pressarnas artiklar var korrekta.
Bild 7 av 7

Annie Lööf och Fredrick Federley är vänner sedan 20 år tillbaka. Hon tvingades sparka sin vän efter Stoppa Pressarnas pedofilavslöjande om EU-parlamentarikern.

Två veckor efter avslöjandet tvingades den forne centertoppen lämna alla sina politiska uppdrag.