Sexskandal

Linda H Staaf i chock: Lotta, 43, chefernas nya favorit

En chock.
Linda H Staaf blir alltmer marginaliserad inom polisen.
Nu är det den yngre rivalen Lotta, 43, som är chefernas nya favorit.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-12-23 kl 12:14 |

ProvaPremium

Linda H Staaf, 46, har inte bara blivit Sveriges mest omskrivna och skandaliserade kvinna. Hennes karriär går även den käpprätt åt helvete.

Efter att den blonda poliskvinnan blev ÖB Micael Syréns, 58, älskarinna har det gått troll i Linda H Staafs tillvaro.

Bild 1 av 6Till vänster i bild ser vi ÖB Micael Bydén som ser skeptisk ut, han är klädd i en vit officersskjorta, i mitten ser vi en kvinna i ett sovrumsfönster, till höger i bild ser vi polismästare Linda H Staaf i en blå klänning.

Nu är det Lotta, 43, som gäller. Linda H Staaf är inte längre chefernas favorit. ÖB Micael Bydén är rådvill.
Bild 2 av 6

Det ter sig som att det är många gifta män som trånar efter den blonda poliskvinnan. Hur länge stannar Linda H Staaf hos ÖB?
Bild 3 av 6

Linda H Staafs framfart kräver sina offer. En försmådd kvinna har berättat om hur hon förlorade sin man till den blonda poliskvinnan. Sammanlagt tre män har skiljt sig för Linda H Staafs skull och tre familjer har krossats.
Bild 4 av 6

Rikspolischefen är livrädd att ÖB:s älskarinna Linda H Staaf ska ställa till med mer trubbel.
Bild 5 av 6

Här gömde sig Linda H Staaf. Stoppa Pressarna avslöjade den blonda poliskvinnans gömställe i Norrköping. ÖB Micael Bydén är där allt som oftast och paret har bland annat setts slänga den kurviga blondinens sopor.
Bild 6 av 6

Olika poliser förfasades över hur Linda H Staaf bar sitt tjänstevapen.

Inte nog med att hon orsakade sin tredje skilsmässa för en gift man efter att generalen så svekfullt var otrogen mot sin hustru Anita Carlman, 64.

Efter att Linda H Staaf blev tillsammans med sin ”mentor” Micael Bydén blev den blonda poliskvinnans tidigare älskare Mats Löfving, 61, så förgrymmad och förbittrad att han började förfölja henne.

Polisanmälan mot älskaren

Linda H Staaf talade ut om sin oro hos polisens säkerhetschef Ari Stenman som oombedd lämnade in en polisanmälan mot Löfving.