Sexskandal

Linda H Staaf talar ut om sexskandalen med polischefen

Ord och inga visor.
Linda H Staaf väljer nu att ta bladet från munnen.
Den blonda poliskvinnan med det spännande kärlekslivet känner att hon har fått upprättelse och vill inte vidgå att hon gjort något fel.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-02-22 kl 18:19 |

ProvaPremium

Linda H Staaf, 47, har svårt att se att hon gjort något fel. Och då talar vi inte om det faktum att hon ödelagt minst tre äktenskap genom sin förmåga att bli förälskad i äldre uniformsbeklädda och inflytelserika herrar.

Hon ser inget fel i att hon hade en sexuell relation med pikanta inslag med sin lönesättande chef Mats Löfving, 61.

Bild 1 av 10

Härvan med Mats Löfving och Linda H Staaf har fått förskräckliga konsekvenser. Den blonda poliskvinnan har inte uttalat sig sedan dödsfallet.
Bild 2 av 10

Runar Viksten är före detta chefsrådman och ordförande i Försvarsunderrättelsedomstolen. Han utsågs av rikspolischef Anders Thornberg till extern utredare efter Stoppa Pressarnas avslöjande om sex, korruption och misstänkta tjänstefel i polisledningen.
Bild 3 av 10

Mats Löfving och Linda H Staaf hade en relation medan han var hennes chef. Mats Löfving gick bort i februari i år i samband med att utredaren Runar Viksten la fram sin rapport.
Bild 4 av 10

Stoppa Pressarna avslöjade relationen mellan Mats Löfving och Linda H Staaf.
Bild 5 av 10

Linda H Staaf och Mats Löfvings sexuella relation i polisledningen påminner om en dålig sängkammarfars.
Bild 6 av 10

Linda H Staafs älskare tilldelade henne en pistol.
Bild 7 av 10

Stoppa Pressarna avslöjade att ÖB Micael Bydén varit otrogen mot sin hustru sedan 23 år tillbaka. Hans äktenskap krossades efter att han träffat Linda H Staaf som tidigare ödelagt minst två andra äktenskap.
Bild 8 av 10

Stoppa Pressarna avslöjade att ÖB varit otrogen mot sin hustru Anita. Föremålet för hans åtrå var polisen Linda H Staaf.
Bild 9 av 10

Stoppa Pressarna avslöjade att kungen och Mats Löfving festat med unga kvinnor i Stockholm City. Linda H Staaf fick inte följa med.
Bild 10 av 10

Emma Cronberg kunde inte motstå Mats Löfving. Hon blev hans nya älskarinna efter att Linda H Staaf dumpat honom till förmån för ÖB Micael Bydén.

Nu känner den blonda poliskvinnan med det osannolika cv:et att hon har fått upprättelse. Samtidigt levererar hon svidande kritik mot polisledningen, de delar av ledningen som hon (ännu) inte förfört.

Extern utredning

Den före detta underrättelsechefen på Noa är nöjd med polisens externa utredning som den tidigare chefsrådmannen Runar Viksten, 77, genomfört.

Däremot är hon besviken över att inte ha fått bättre backning av polisledningen efter Stoppa Pressarnas sexavslöjande den fjärde juli förra året om henne och Mats Löfving.