Skandalkvinna

Linda H Staafs nya toppjobb efter sexskandalen

Hon är tillbaka.
Linda H Staaf har ett nytt toppjobb inom polisen – trots sexskandalen.
Nu arbetar blondinen med internationella frågor och ska stoppa knarksmugglingen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-11-04 kl 18:38 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna avslöjade att Linda H Staaf, 47, inte bara var älskarinna åt Sveriges överbefälhavare Micael Bydén, 59.

Den fanns en förhistoria; hon hade även haft en sexuell relation med pikanta inslag med sin lönesättande chef Mats Löfving som så tragiskt tog sitt liv i februari i år efter att härvan inom polisledningen blottlagts.

Bild 1 av 7Linda H Staaf ToppjobB Stor - Stoppa Pressarna

Nu har hon lyckats få ett nytt toppjobb, trots sex- och korruptionsskandalen. Linda H Staaf är chef för Europol i Sverige.
Bild 2 av 7Linda H Staaf ToppjobB Stor2 - Stoppa Pressarna

Poliskvinnan ser lite sliten ut. Otrohetsaffärerna och skandalerna på jobbet har tagit ut sin rätt på den kurviga blondinen med de smala ögonbrynen.
Bild 3 av 7Linda H Staaf ToppjobB Stor1 - Stoppa Pressarna

Här står Linda H Staaf och pratar om narkotikasmugglingen till Sverige. Nu ska hon stoppa knarket.
Bild 4 av 7Kung Carl Gustaf Fest Alksarinnan Stor1 - Stoppa Pressarna

Älskarinnan Linda H Staaf tillsammans med ÖB Micael Bydén som skiljde sig för den blonda poliskvinnans skull och exponerade sig gentemot främmande makt (läs Ryssland).
Bild 5 av 7Linda H Staaf Viksten Stor - Stoppa Pressarna

Mats Löfving och Linda H Staaf hade en relation medan han var hennes chef. Mats Löfving gick bort i februari i år i samband med att utredaren Runar Viksten la fram sin rapport.
Bild 6 av 7stoppapressarna superklick6 - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna avslöjade att ÖB varit otrogen mot sin hustru Anita. Föremålet för hans åtrå var polisen Linda H Staaf.
Bild 7 av 7linda h staaf anders thornberg stor4 - Stoppa Pressarna

Anders Thornberg har valt att inte prata specifikt om sina känslor för Staaf. Han han har även valt att inte uttala sig om den blonda poliskvinnans alla älskare. Nu har han givit henne ett nytt toppjobb efter alla skandaler kring Linda H.

Linda H Staaf har själv svårt att se att hon gjort något fel. Och då talar vi inte om det faktum att hon ödelagt minst tre äktenskap genom sin förmåga att förföra äldre uniformsbeklädda och inflytelserika herrar.

Krossar familjer

Den blonda poliskvinnan med det osannolika cv:et var nöjd med polisens externa utredning som den tidigare chefsrådmannen Runar Viksten, 78, genomförde – för övrigt hade Viksten tidigare haft Staafs älskare Micael Bydén som sin chef.

När utredningen var klar framgick att hon drömmer om att få fortsätta sin karriär som polis, trots att hon idag är mest känd för sin förmåga att ödelägga äktenskap.

– Jag tycker att den här utredningen ändå har gått igenom de här olika delarna, i synnerhet vad gäller mina kvalifikationer för den här tjänsten som jag fick för åtta år sedan – för det var så länge sedan. Nu har man gått igenom det här ordentligt och jag hoppas att vi en gång för alla kan lägga det här bakom oss så att jag kan få fokusera på mitt uppdrag inom polisen och jobba vidare med brottsbekämpning, sa blondinen till TT.

I intervjun med TT var Linda H Staaf noga med att påpeka att det varit påfrestande för hennes familj, hon säger dock inget om ÖB Micael Bydéns familj som krossades efter 23 års äktenskap efter att den gänglige generalen blev förförd av blondinen.

– Och, nu vill jag egentligen inte prata om mitt privatliv för det har jag rätt att behålla för mig själv, men jag vill ändå betona att jag fått ett fantastiskt stöd av min sambo som trott på mig och gett mig sitt stöd. Han har hjälpt mig att hela tiden stå stabilt genom den här situationen. Men i övrigt är mitt privatliv något jag måste ha rätt till och det ska respekteras och det har det inte gjorts i det här fallet, sa kvinnan som ödelagt flera familjer i sin framfart.

Linda H Staaf skulle arbetat på Justitiedepartementet men justitieminister Gunnar Strömmer (M), 51, ville inte ha henne på departementet efter alla hennes affärer med olika älskare på jobbet.

Nytt toppjobb trots allt

Den blonda poliskvinnan försvann i tysthet – ingen visste vad Linda H Staaf arbetade med. Till nu.

I ett inslag i SVT:s rapport framgår att Linda H Staaf är nationell chef för Europol Sverige.

Den blonda polisen uttalar sig i ett inslag om allt knark som väller in i Sverige – det är hennes ansvar att stoppa det men det verkar inte gå så bra. Narkotikahandeln i Sverige omsätter mer än all försäljning av öl i landet – det handlar om miljarder.

På Polisens hemsida går det inte att hitta hennes namn – kanske myndigheten inte vill skylta med att Linda H Staaf fått en ny hög befattning efter alla skandaler med henne?

Vet du mer om Linda H Staaf eller ÖB Micael Bydén? Har du uppgifter om otrohetsskandalen, vapenskandalen och sexskandalen? Har du bilder, filmer eller ljudupptagningar? Tipsa Stoppa Pressarna här! Du är garanterad anonymitet och skyddad som källa i enlighet med grundlagen. Alla tips som leder till publicering arvoderas.