Skandalkvinna

Linda H Staafs nya toppjobb efter sexskandalen

Hon är tillbaka.
Linda H Staaf har ett nytt toppjobb inom polisen – trots sexskandalen.
Nu arbetar blondinen med internationella frågor och ska stoppa knarksmugglingen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-11-04 kl 18:38 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna avslöjade att Linda H Staaf, 47, inte bara var älskarinna åt Sveriges överbefälhavare Micael Bydén, 59.

Den fanns en förhistoria; hon hade även haft en sexuell relation med pikanta inslag med sin lönesättande chef Mats Löfving som så tragiskt tog sitt liv i februari i år efter att härvan inom polisledningen blottlagts.

Bild 1 av 7

Nu har hon lyckats få ett nytt toppjobb, trots sex- och korruptionsskandalen. Linda H Staaf är chef för Europol i Sverige.
Bild 2 av 7

Poliskvinnan ser lite sliten ut. Otrohetsaffärerna och skandalerna på jobbet har tagit ut sin rätt på den kurviga blondinen med de smala ögonbrynen.
Bild 3 av 7

Här står Linda H Staaf och pratar om narkotikasmugglingen till Sverige. Nu ska hon stoppa knarket.
Bild 4 av 7

Älskarinnan Linda H Staaf tillsammans med ÖB Micael Bydén som skiljde sig för den blonda poliskvinnans skull och exponerade sig gentemot främmande makt (läs Ryssland).
Bild 5 av 7

Mats Löfving och Linda H Staaf hade en relation medan han var hennes chef. Mats Löfving gick bort i februari i år i samband med att utredaren Runar Viksten la fram sin rapport.
Bild 6 av 7

Stoppa Pressarna avslöjade att ÖB varit otrogen mot sin hustru Anita. Föremålet för hans åtrå var polisen Linda H Staaf.
Bild 7 av 7

Anders Thornberg har valt att inte prata specifikt om sina känslor för Staaf. Han han har även valt att inte uttala sig om den blonda poliskvinnans alla älskare. Nu har han givit henne ett nytt toppjobb efter alla skandaler kring Linda H.

Linda H Staaf har själv svårt att se att hon gjort något fel. Och då talar vi inte om det faktum att hon ödelagt minst tre äktenskap genom sin förmåga att förföra äldre uniformsbeklädda och inflytelserika herrar.

Krossar familjer

Den blonda poliskvinnan med det osannolika cv:et var nöjd med polisens externa utredning som den tidigare chefsrådmannen Runar Viksten, 78, genomförde – för övrigt hade Viksten tidigare haft Staafs älskare Micael Bydén som sin chef.