Sexskandal

Nya sex-uppgifterna om Linda H Staaf chockar ÖB

Det börjar hetta till.
Tidigare hemliga sex-avslöjanden om Linda H Staaf skakar om ÖB Micael Bydén.
Den blonda poliskvinnan chockar igen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-12-17 kl 12:13 |

ProvaPremium

Redan den 19 augusti kunde Stoppa Pressarna avslöja att Linda H Staaf, 46, och hennes chef Mats Löfving, 61, haft en relation. Paret försökte smyga med sitt förhållande med i polishuset på Kungsholmen i Stockholm var det väl känt och omdiskuterat.

Att en lönesättande chef har en relation med en underlydande är allvarligt nog om det så sker på en målerifirma. När det kommer till en myndighet som polisen är det ytterst allvarligt.

Bild 1 av 8Till vänster i bild ser vi en paff ÖB Micael Bydén, till höger ser vi en glatt leende Linda H Staaf i en sexig klänning.

ÖB Micael Bydén är i chock efter nya avslöjandena om älskarinnan Linda H Staafs lögnaktiga bluffar i media om sitt sexliv.
Bild 2 av 8Till vänster ser vi ÖB Micael Bydén i vit skjorta, i mitten ser vi Linda H Staaf i blå polisskjorta och till höger ser vi hennes andre älskare polischef Mats Löfving i blå polisskjorta.

ÖB Micael Bydéns älskarinna Linda H Staaf har haft ett intimt förhållande med sin chef Mats Löfving. Inte en "ytlig" relation som hon beskrivit den.
Bild 3 av 8

Micael Bydén och Anita Carlman har varit gifta i 23 år. I november 2021 begärde ÖB skilsmässa efter sitt nedriga svek som Stoppa Pressarna avslöjade.
Bild 4 av 8

Rikspolischefen är livrädd att ÖB:s älskarinna Linda H Staaf ska ställa till med mer trubbel.
Bild 5 av 8

Linda H Staaf var med i TV4 och menade på att hon kritiseras för att hon är "kvinna". Att hon kan vara korrupt är inget som faller henne in.
Bild 6 av 8

Åklagaren inledde en förundersökning mot Mats Löfving och Linda H Staaf har förhörts om sin roll i sexhärvan.
Bild 7 av 8

Mats Löfving vilar inte på lagrarna. Han träffade en ny poliskvinna som blev hans älskarinna efter Linda H Staaf, något som Stoppa Pressarna avslöjade redan den 11:e december förra året.
Bild 8 av 8

Stig Wennerström kom i likhet med Micael Bydén från flygvapnet. Spionen var dock inte, såvitt känt, otrogen.