Sexskandal

ÖB talar ut om livet med älskarinnan Linda H Staaf

Nu tar Micael Bydén till orda.
Den skandaliserade överbefälhavaren avslöjar hur han förhåller sig till det faktum att hans älskarinna Linda H Staaf är Sveriges mest omskrivna kvinna.
Generalen ger sin syn på saken efter alla sexskandaler med den blonda poliskvinnan.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-12-31 kl 07:03 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna avslöjade i maj i år att ÖB Micael Bydén, 58, varit otrogen mot sin hustru Anita Carlman, 64.

Den gänglige generalen, bördig från Gnarp i Hälsingland, föll pladask för Linda H Staaf, 46, som på kort tid etablerat som vår största femme fatale efter alla sexskandaler med svartsjuka, skilsmässor, pengar och misstänkt korruption.

Bild 1 av 7linda h staaf ny man stor5 - Stoppa Pressarna

ÖB Micael Bydén och den skandaliserade älskarinnan Linda H Staaf upprör många svenskar.
Bild 2 av 7Vi ser prins Daniel till vänster. Till höger ser vi ÖB Micael Bydén och prins Carl Philip.

Stoppa Pressarna avslöjade nyligen det okända sambandet mellan prins Daniel och ÖB Micael Bydén. De delar ring som mäter deras hälsa sekund för sekund men ÖB kan inte redogöra för när han träffade sin älskarinna.
Bild 3 av 7Micael Byden Sverker Stor1 - Stoppa Pressarna

Här skymtar vi Sverker Göranson bakom sin efterträdare Micael Bydén. Nu vill den tidigare ÖB:n inte ha något med den otrogne generalen att göra.
Bild 4 av 7David Petraeus Stor - Stoppa Pressarna

Den amerikanske generalen David Petraeus var i likhet med ÖB Micael Bydén otrogen mot sin hustru. Till skillnad från den svenske generalen avgick amerikanen från sin tjänst efter att hans vanära och skörlevnad avslöjats.
Bild 5 av 7Micael Bydén Bocken Stor1 - Stoppa Pressarna

Micael Bydén kallas för "Hälsingebocken" av försvarsanställda. Micael Bydén är född och uppvuxen i Gnarp i Hälsingland, därav öknamnet ”Hälsingebocken”.
Bild 6 av 7ÖB Micael Bydén Must Stor - Stoppa Pressarna

Stoppa Pressarna avslöjade att ÖB Micael Bydén använder sig av den militära underrättelsetjänsten (MUST) för att kartlägga Stoppa Pressarnas medarbetare. Agerandet kan vara olagligt, det är icke desto mindre en uppenbar illustration av hur olämplig ÖB är att inneha sitt ämbete.
Bild 7 av 7micael byden hustrun berattar stor1 1 - Stoppa Pressarna

Stig Wennerström kom i likhet med Micael Bydén från flygvapnet. Spionen var dock inte, såvitt känt, otrogen.

Hon ser sig själv som ett offer då hon är en ”kvinna med makt” men åklagaren som just inlett en förundersökning är nog mer intresserad av det faktum att Linda H Staaf fick över 8 000 kronor i månaden i löneförhöjning av sin dåvarande chef Mats Löfving, 61, när de hade sex med varandra.

Krossat tre äktenskap

För ÖB Micael Bydén är det naturligtvis en mardröm att hans nya kvinna, som kostat honom både äktenskap och anseende, är så ifrågasatt och misstänkliggjord efter att hon krossat minst tre äktenskap.