Federley-härvan

Patrik Sjöbergs pedofil-raseri mot Fredrick Federley

Han talar av egen smärtsam erfarenhet.
Patrik Sjöberg blev under många år utsatt för sexuella övergrepp.
Nu rasar höjdhoppsstjärnan mot Fredrick Federleys intensiva och långtgående pedofilsamröre.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2020-12-02 kl 17:16 |

ProvaPremium

Höjdhoppslegendaren Patrik Sjöberg, 55, chockade sin omgivning när han kom ut med självbiografin ”Det du inte såg”. Där berättade han om sin tuffa uppväxt då stjärnan som ung pojke kom att utsättas för upprepade sexuella övergrepp av sin styvfar och tränare, den sedan 1999 framlidne Viljo Nousiainen.
Göteborgaren har lyckats kanalisera sitt trauma och är idag verksam som en uppskattad föreläsare och debattör kring frågor som rör barnporr och sexuella övergrepp mot barn.

Bild 1 av 15

Nu rasar Patrik Sjöberg mot Fredrick Federley och hans intensiva umgänge med flera dömda pedofiler.
Bild 2 av 15

Här skålar Annie Lööf med Fredrick Federley. Stoppa Pressarna avslöjade att Annie Lööf är vän med Federleys norska pedofil-polare "Bryssel-pedofilen".
Bild 3 av 15

Patrik Sjöberg blev utsatt för sexuella övergrepp som barn och är idag en uppskattade föreläsare och debattör i frågan.
Bild 4 av 15

Anni Lööf försöker distansera sig från "Bryssel-pedofilen", men det är flera frågor hon undviker att svara på.
Bild 5 av 15

Fredrick Federleys nattliga eskapader på sex- och gay-klubbar i Belgien tillsammans med "Bryssel-pedofilen", avslöjades av Stoppa Pressarna.
Bild 6 av 15

En kollega till Fredrick Federley i EU-parlamentet greps nyligen i samband med en förbjuden homo- och knark-orgie i Bryssel.
Bild 7 av 15

Här är den vackra Dalagården där Federley varit sambo med "Björbo-pedofilen" som bland annat gjort sig skyldig till 22 fall av grova våldtäkter mot barn.
Bild 8 av 15

Här poserar "Björbo-pedofilen" i Fredrick Federleys kök.
Bild 9 av 15

Här är Fredrick Federley sitt andra jag, transan "Ursula".
Bild 10 av 15

Stoppa Pressarna avslöjade att Federley bott med "Björbo-pedofilen". Först efter avslöjandet slängdes pedofilen ut.
Bild 11 av 15

Annie Lööf har genom åren stått mycket nära Fredrick Federley.
Bild 12 av 15

Centerns partisekreterare Michael Arthursson vägrar svara på Stoppa Pressarnas frågor kring honom och hans umgänge. Vi fortsätter dock att söka den förtroendevalda politikern och för att fråga om hans leverne vid sidan om partiuppdraget.
Bild 13 av 15

Fredrick Federley har fortsatt att ha kontakt med "Bryssel-pedofilen" och "gilla" hans inlägg, även efter att han dömts. I domen framgår att "Bryssel-pedofilen" bland annat fantiserat om att våldta spädbarn.
Bild 14 av 15

Stoppa Pressarna kunde avslöja att Federley lärde känna "Björbo-pedofilen" via sex-appen Grindr.
Bild 15 av 15

Fredrick Federleys politiska värv är över. Det finns ingen bedömare som tror att han kan komma tillbaka från sin "sjukskrivning".

Därför är det kanske inte så förvånande att Patrik Sjöberg nu ger sig in i debatten kring EU-parlamentarikern Fredrick Federley, 42, och även kring hur Centerpartiet och media (förutom Stoppa Pressarna) har hanterat skandalen som Stoppa Pressarna avslöjade.
– Jag har senaste veckorna fått många meddelanden om Fredrik Federley och om hans sambo eller om det nu är en före detta sambo. Jag kände att det var viktigt att det verkligen stämde att sambon var dömd för dessa grova och avskyvärda brott och när Federley själv gick ut med samma uppgifter så väcktes det vrede inom mig för ett sånt synnerligen avskyvärt brott som sambon har suttit i fängelse för, men kanske mer för Federleys uppenbara lögn där han med sitt partis hjälp försöker sig på nån slags damage control och ett taffligt försök att släcka bränder, skriver Patrik Sjöberg.