Federley-härvan

Skräckbeskedet till Fredrick Federley förstör allt

Risken är för stor.
Nu kan Fredrick Federley tvingas ställa om sitt omstridda framträdande i kyrkan i Mölndal.
Säkerheten kan bli ett problem.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2022-01-17 kl 09:00 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har tidigare rapporterat om att Fredrick Federley, 43, är inbjuden till att tala i Stensjökyrkan i Mölndal på temat ”svenska värderingar”.

Inför valet 2022 har kyrkan bjudit in flera kända opinionsbildare som är där för att tala om sina olika politiska ideologier.

Bild 1 av 9

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att Fredrick Federley tvingas ändra sina planer efter skräckbeskedet.
Bild 2 av 9

Fredrick Federley och "Björbo-pedofilen" träffades bara ett par månader efter att den dömde barnvåldtäktsmannen muckat från fängelset.
Bild 3 av 9

Fredrick Federley ljög för Carina Bergfeldt i SVT när han påstod att han "inte läst domen" mot "Björbo-pedofilen".
Bild 4 av 9

Pedofilen filmade Fredrick Federley i hemmet, filmer som sedan lades ut på nätet. Efter Stoppa Pressarnas avslöjande raderades allt material.
Bild 5 av 9

Till vänster i bild ser vi pedofilens mammas röda Toyota utanför Federleys hem. Bilen stod i somras parkerad över natten hos den skandaliserade Centertoppen.
Bild 6 av 9

"Volvo-pedofilens" bil stod parkerad utanför Federleys hem i Dala-Floda under natten mellan den 17:e och 18:e december förra året.
Bild 7 av 9

Bara någon dag efter "Volvo-pedofilen" fick Federley besök av en ny man.
Bild 8 av 9

Kyrkoherde Stefan Risenfors har bjudit in Federley att tala i Stensjökyrkan i Mölndal på temat ”svenska värderingar”.
Bild 9 av 9

Nu tvingas Federley tänka om, hotbilden är för allvarlig. Det är många som inte vill höra honom tala om svenska värderingar med tanke på hans kopplingar till flera dömda pedofiler.

Den forne centertoppens medverkan har dock väckt mycken ilska och harm.

Nyligen kunde Stoppa Pressarna avslöja att Fredrick Federley numera umgås med ytterligare en pedofil – den så kallade ”Volvo-pedofilen” verkar ha ersatt ”Björbo-pedofilen”.

Volvo-pedofilen dömdes till fem års fängelse för bland annat två fall av våldtäkt mot barn och på Stoppa Pressarnas bild ser man pedofilens Volvo när den under ett dygn, den 17:e till 18:e december förra året, stod parkerad utanför Federleys tämligen modesta hus i Dala-Floda.