Relation

Statsministerns fru Birgitta Ed om utpekade älskaren Göran, 66

Härligt, härligt, men farligt, farligt – så ta det varligt.
Nu väljer Ulf Kristerssons hustru Birgitta Ed att tala ut om den utpekade älskaren Göran.
Statsministerns fru är helt uppriktig och har bestämt sig för att lägga korten på bordet – hon orkar inte smyga längre.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2024-01-08 kl 18:28 |

ProvaPremium

Det börjar hetta kring till statsminister Ulf Kristerssons, 60, hustru Birgitta Ed, 55. Den hängivna prästen har på kort tid kommit att bli väldigt omskriven och hon är på god väg att bli kändispräst nummer ett.

Det går inte att ta miste på Birgitta Eds religiösa engagemang. Det är ett år sedan hon prästvigdes och sedan dess har hon knappt tagit av sig prästkragen – ”bara i badhuset och när jag sover”, har hon berättat i en intervju.

Bild 1 av 8

Spännande och lite farligt. Nu förklarar statsminister Ulf Kristerssons hustru Birgitta Ed hur hennes relation med utpekade älskaren Göran, 66, egentligen ter sig.
Bild 2 av 8

Statsminister Ulf Kristersson och Birgitta Ed har varit tillsammans sedan ungdomen. Såvitt känt är det första gången som Birgitta påstås ha en älskare.
Bild 3 av 8

Statsminister Ulf Kristersson litar på att hustrun Birgitta inte gör något opassande med utpekade älskaren Göran, 66.
Bild 4 av 8

Ulf Kristersson och hustrun Birgitta Ed bor inte tillsammans längre. Hon har köpt ett hus med utpekade älskaren Göran, 66.
Bild 5 av 8

Vängården Follökna utanför Malmköping ägs numera att Birgitta Ed och hennes utpekade älskare Göran, 66.
Bild 6 av 8

Birgitta Ed är prästvigd, hennes prästlöfte ska dock inte behöva krocka med umgänget med den utpekade älskaren Göran, 66.
Bild 7 av 8

Statsminister Ulf Kristersson och Birgitta Ed har inrättat sina liv på ett lite speciellt sätt som även inbegriper den utpekade älskaren Göran, 66.
Bild 8 av 8

Här kan Birgitta och Göran, 66, mysa till det med en riktig gofika. De bägge äger Vängården Follökna utanför Malmköping tillsammans.Ulf Kristersson är inte inblandad.

Det råder inget tvivel om att hon går in för själ och hjärta att hjälpa sina medmänniskor i nöd och religiösa grubblerier. Birgitta vill finnas där och hjälpa till.

Köpte en fastighet

Den senaste tiden har det börjat dyka upp en mängd rykten om att Birgitta Ed har en älskare; den lite hemlige Göran, 66.

I oktober förra året köpte hon en fastighet tillsammans med sin vän Göran, 66, och då dröjde det inte länge förrän snacket var igång.