Recension av Therese Lindgrens skönhetsprodukter del 2

När Therese Lindgren lanserade sin kollektion med skönhetsprodukter från sitt nya märke Indy beauty så klickade jag hem en del produkter. Jag gjorde då en recension om dom som ni hittar HÄR.
Nu har jag klickat hem och testat 3 produkter till från kollektionen så tänkte berätta vad jag tycker om dom. Det är dom tre produkterna till vänster på bilden som jag skriver om i det här inlägget.
Body lotion: Luktar gott, torkar ganska snabbt in i husen och den gör huden len. Den luktar precis som tvålen vilket är en underbar doft som sitter i.
Handkräm coconut: Jag har gillat alla hennes produkter men den här får ett stort minus. Trög att få ut ur tuben och det känns som supertjockt vaselin som knappt går att smörja in händerna med. Luktar ingenting och händerna är feta och kletiga i flera timmar efter, allt jag tog i fastnade i händerna. Tydligen så är den här den fetaste av dom handkrämerna som hon lanserat så hur dom andra är kan jag inte skriva något om men den luktade inte kokos och inget jag kommer använda igen.
Ansiktsrengöring: Luktar gott, behövs bara ett tryck för att det ska luddra upp rejält i ansiktet och man känner sig verkligen ren efter att ha användt den. Det känns som den rengör ordentligt och man blir även len efter att man användt den.

2018 08 29 07 16 49 - Stoppa Pressarna

2018 08 29 07 37 10 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar