Recension av Therese Lindgrens skönhetsprodukter

Jag berättade för 2 veckor sedan att jag köpt hem 4 saker från Therese Lindgrens skönhetskollektion. Det här inlägget är inget samarbete utan jag har betalat för produkterna själv precis som när jag testade några av Blondinbellas produkter.
På bilden nedan ser ni att jag klickade hem ett läppbalsam (kokos), en handkräm (vanilj), en body lotion (jordgubb/vanilj) och en duschcreme (jordgubb/vanilj).
Först måste jag säga att jag tycker det är jättebra att produkterna är veganska och här är vad jag tycker om produkterna:
*Läppbalsam: luktar och smakar otroligt gott och det känns som det håller länge men tyvärr känns läpparna torrare efter en vecka ca
*Handkräm: Älskar doftern och hur mjuka händerna känns när man använder den, tyvärr får man vara otroligt försiktig då den är väldigt mycket lösare än andra handkrämer så det komemr ut för mycket ganska lätt
*Body lotion: Har absolut ingenting negativt att säga om den här utan den är otroligt bra på alla sätt
*Duschcreme: Wow är allt jag har att säga om doften och hur ren man känner sig efter att ha användt den. Ett stort minus är hur svårt det är att få ut det ut förpackningen och jag pressar hårt och ändå kommer det bara ut lite lite och doften försvinner ganska snabbt från kroppen efter att man har duschat klart.
 
Är ni fler som provat hennes produkter? Berätta gärna här bland kommentarerna vad ni tycker om dom.

2017 05 25 18 35 04 1 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar