Revansch har gjort Joakim Lundell framgångsrik

Nu har Joakim Lundell ännu en gång haft en frågestund och bland sina svar berättar han bland annat att anledningen till att han blivit så framgångsrik är på grund av revansch.

Här kommer alla frågor och svar.

 

Hur blev det sig att du blev så pedagogisk med barnen?

Svar: Det är pga min egen uppväxt. För jag märkte hur jag påverkades negativt i vuxenlivet, med avsaknad av en bra förälder som kunde förklara rätt och fel för mig på ett sätt barn förstår. Så för mig är det väldigt viktigt att barn får ha känslor och lär sig att förstå sina egna känslor och allt dom upplever.

 

Vad är de som har drivit till att du blivit så framgångsrik?

Svar: Revansch

 

Hur mycket pengar har du lagt på bilar?

Svar: Totalt 14 miljoner ca hittills. Men har ju också sålt dom tidigare bilarna innan jag köpt en ny bil så svaret blir ju inte riktigt rätt, men den senaste kostade 5,2 miljoner.

 

Vad  är ditt mål med dina aktier och fonder?

Svar: Minst 100 miljoner innan 2025. Och tror absolut det är möjligt även om detta året hittills inte riktigt varit det bästa.

 

Cash, finansiering eller leasar du dina bilar?

Svar: Betalar ca 35% kontant för att få ner ammorteringen per månad. Skulle aldrig ”casha” en bil, det är hjärndött enligt alla som kan ekonomi om det inte är en bil som 100% ökar i värde med tiden. Jag väljer att investera det fria kapitalet istället för att låsa allt i något som oftast tappar värde. Och leasing är något helt annat. Har aldrig leasat en sportbil.

 

Kan Olivia skaffa en yt kanal?

Svar: Nej absolut inte hahaha. Folk jobbar inte hos oss för att börja med youtube.

 

Får Olivia inte skapa en yt kanal?

Svar: Olivia är inte intresserad av det. Hon är här för att jobba med oss inte för att skaffa nån influencers karriär för sig själv. Hon syns och medverkar i vloggar när hon vill. Är tragiskt att se att alla som en syns med oss borde skaffa en youtube kanal och sociala medier. Alla har inte det målet i livet.

 

Vad händer med Lamborghini STD?

Svar: Har lovat Johanna att bygga ett garage eller carport inne på tomten innan jag köper mer bilar.

 

Vad är du utbildad till?

Svar: Att aldrig någonsin ge upp. Att aldrig ge upp mina mål. Att aldrig sluta lära mig själv.

 

Hur går det med juridik pluggandet?

Svar: Läser och pluggar så mycket jag hinner, har som jag tidigare sa inget behov av att bli officiellt utbildad. Jag söker endast kunskap som är användbar för mig i livet och inom företagande och annat.

 

Hur går det med att sluta röka?

Svar: Har klarat mig i 2,5 dygn snart (frågestunden var uppe förra veckan så vet ej status just nu) så är väldigt stolt faktiskt. Och det går över förväntan hittills

 

2022 05 27 23 35 30 - Stoppa Pressarna

Bilden tillhör Joakim Lundell

Lämna ett svar