Så kommer Kissies kollektion se ut

För en tid sedan så gick Kissie ut med att hon ska designa en egen kollektion med träningskläder ihop med företaget workoutempire.com
Nu har Kissie gått ut med skisserna för kläderna som kommer att finnas i hennes kollektion och färgerna går i svart, vit och rosa men hon skriver att jackan kan komma att komma i en annan färg också. Jag satt och tänkte på hur besviken jag blev när jag såg att alla tröjor är magtröjor för jag vill inte visa min mage bland folk även fast jag inte skäms för min kropp. Läste bland kommentarerna och såg då att det är flera som skriver att dom väljer bort att köpa tröjorna och jackan just för att dom inte vill visa sin mage.
 
Vad tycker ni om kollektionen? Hade ni velat se normala längder på överdelarna?

2018 06 07 21 43 49 - Stoppa Pressarna

2018 06 07 21 44 37 - Stoppa Pressarna

2018 06 07 21 45 00 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar