Sätter influencers upp granen för tidigt?

Hela min uppväxt har granen åkt upp kvällen innan julafton. Vi samlades alla och pyntade den ihop och lade fram alla paket inför julafton dagen efter.

Även om jag gillade hela det upplägget otroligt mycket har jag senaste åren  märkt något kring detta med granen. För varje år som går är det något inom mig som vill ta fram granen tidigare och tidigare även fast det samtidigt känns fel.

Nu har flera influencers så som Emilia Wahlund, Ben Mitkus och Felicia tagit fram sin gran och pyntat den redo. Det är en del diskussioner på nätet just nu kring hurvida detta är okej eller inte.

Självklart väljer varje person själv, vill du ha den året runt så är det du själv som väljer det eller inte. Men det jag nyfiket undrar från er är när anser ni att det är rimligt/okej att ta fram granen?

2022 11 20 22 24 54 - Stoppa Pressarna

2022 11 20 22 25 07 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar