Slutar blogga

Hej på er alla och en riktigt god jul. Hoppas ni alla hade en underbar jul igår och att ni mår bra trots alla sjukdomar som härjar just nu.

 

Som ni ser i rubriken så har jag tagit ett beslut att sluta blogga. Jag startade bloggen för exakt 10 år sedan och ni har varit helt fantastiska genom alla åren.

Men allt kommer till ett slut någon gång och här slutar bloggtiden för min del. Jag känner att jag inte har samma glöd för bloggen länge och inte haft på lång tid. Den har alltid varit en hobby och något som jag tyckt varit kul men tyvärr inte längre.

Mitt liv är helt annorlunda idag och nu vill jag komma hem efter jobbet och känna att jag är ledig när barnen somnat, inte att jag ska känna press att blogga. Kommer bli tomt på ett sätt att inte ha bloggen men det är det bästa valet för mig och mitt mående.

 

Jag lämnar nu över allt till bloggbevakning som gör ett grymt jobb.

Tack för alla dom här åren och hoppas att ni får det fantastiskt framöver 🙂

 

Mvh/Madelene

Lämna ett svar

Kommentarer

Åh nej, vad tråkigt att höra men skönt för dig, det viktigaste man kan göra är att lyssna på sina egna behov. Ta hand om dig, tack för dessa år kära du!

Så synd. Har följt din blogg nästan från starten. Blir tomt utan den. Men förstår att du prioriterar annat efter 10 år 🙂 . Lycka till med allt. Du är saknad!